Φωτογραφίες: Τιγράκι και λιονταράκι έχουν γίνει «κολλητοί» σε πάρκο στην Ιαπωνία

Φωτογραφίες: Τιγράκι και λιονταράκι έχουν γίνει «κολλητοί» σε πάρκο στην Ιαπωνία

Η ιδιότυπη αυτή σχέση των δύο αιλουροειδών μπορεί να εξηγηθεί από το γεγονός ότι είναι ακόμα πολύ μικρά για να... ξυπνήσουν τα ένστικτά τους

Φωτογραφίες: Τιγράκι και λιονταράκι έχουν γίνει «κολλητοί» σε πάρκο στην Ιαπωνία
Μπορεί οι τίγρεις και τα λιοντάρια να μη φημίζονται για τα φιλικά αισθήματα που τρέφει το ένα είδος για το άλλο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να κάνουν παρέα, ιδίως όταν μεγαλώνουν μαζί σε ένα πάρκο σαφάρι στην... Ιαπωνία.

Το πάρκο African Safari στον νομό Όιτα της Ιαπωνίας δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter μια σειρά τρισχαριτωμένων φωτογραφιών που αποτυπώνουν την παράξενη φιλία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ μιας μικρής τίγρης και ενός «μωρού» λιονταριού.

Τα ζωάκια απεικονίζονται να παίζουν μαζί και να κοιμούνται πλάι πλάι, γεγονός που προκαλεί εντύπωση αφού τέτοιες «φιλίες» είναι εξαιρετικά σπάνιες στη φύση.

Ωστόσο, η ιδιότυπη αυτή σχέση των δύο αιλουροειδών μπορεί να εξηγηθεί από το γεγονός ότι είναι ακόμα πολύ μικρά για να... ξυπνήσουν τα ένστικτά τους. Αυτό γίνεται ιδιαίτερα φανερό σε άλλες φωτογραφίες που τα δείχνουν - για παράδειγμα - να κάνουν χάδια σε ένα κουνελάκι, το οποίο σε μεγαλύτερη ηλικία θα βλέπουν μόνο ως... μεζέ.

Απολαύστε τις φωτογραφίες των δύο υπέροχων πλασμάτων
Κλείσιμο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης