Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει το δικό του φεστιβάλ μπύρας!

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει το δικό του φεστιβάλ μπύρας!

Στη Βόρεια Κορέα, μπορεί η πλειοψηφία των πολιτών να αντιμετωπίζει ελλείψεις σε βασικά αγαθά, αλλά, ο ισχυρός άνδρας της χώρας, Κιμ Γιονγκ Ουν, οργανώνει ακόμα και φεστιβάλ μπύρας

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει το δικό του φεστιβάλ μπύρας!
Μέχρι σήμερα όλοι γνωρίζαμε το φεστιβάλ μπύρας στο Μόναχο, το Οκτόμπερφεστ, όπου κάθε χρόνο από το 1810, οι λάτρεις της μπύρας, όχι μόνο από τη Γερμανία, αλλά από πολλά μέρη του κόσμου, συρρέουν επί δύο εβδομάδες και απολαμβάνουν το αγαπημένο τους ποτό.



Όμως, ήρθε ο καιρός να ξεχάσουμε το Οκτόμπερφεστ, αφού από σήμερα η Βόρεια Κορέα έχει το δικό της φεστιβάλ μπύρας για το οποίο ο ηγέτης της, Κιμ Γιονγκ Ουν μπορεί να είναι υπερήφανος.

Κλείσιμο


Με «πρωταγωνιστή» την μπύρα «Taedonggang Beer», που πήρε το όνομά της από τον ομώνυμο ποταμό, ξεκίνησε νωρίς το πρωί (τοπική ώρα) στην Πιονγιάνγκ για πρώτη φορά το φεστιβάλ μπύρας.

Κατά τις δύο πρώτες ώρες 500 επίσημοι καλεσμένοι απόλαυσαν μπύρα δωρεάν ενώ αργότερα επετράπη η είσοδος στο κοινό, που είχε την ευκαιρία να σερβιριστεί από καλλίγραμμες σερβιτόρες με στολές σε μπλε και λευκό χρώμα.



Οι Βορειοκορεάτες δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την Taedonggang Beer και αρκετοί υποστήριξαν ότι «είναι η καλύτερη μπύρα στον κόσμο». Το φεστιβάλ θα έχει διάρκεια 20 ημερών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης