Γερμανία: Αναστάτωση από έκρηξη κοντά σε ομοσπονδιακό γραφείο μετανάστευσης

Γερμανία: Αναστάτωση από έκρηξη κοντά σε ομοσπονδιακό γραφείο μετανάστευσης

Πυροκρότηση αποσκευής γεμάτη με φιαλίδια σπρέι - Αυτόπτες μάρτυρες είδαν δύο άνδρες «αραβικής καταγωγής» να εγκαταλείπουν τη βαλίτσα - Δεν υπάρχουν τραυματίες

Γερμανία: Αναστάτωση από έκρηξη κοντά σε ομοσπονδιακό γραφείο μετανάστευσης
Αναστάτωση προκλήθηκε έπειτα από ανάφλεξη βαλίτσας γεμάτη φιαλίδια σπρέι που εντοπίστηκε κοντά στο ομοσπονδιακό γραφείο μετανάστευσης Τσίντορφ της Γερμανίας.

Προληπτικά το κτίριο που βρίσκεται κοντά στην Νυρεμβέργη, εκκενώθηκε, με τη γερμανική αστυνομία να επισημαίνει πως σημειώθηκε «πυροκρότηση» και όχι έκρηξη, τονίζοντας πως δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί. 

«Ούτε έκρηξη, ούτε τραυματίες» ανέφερε η αστυνομία στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, εξηγώντας ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις η μικρή έκρηξη να οφείλεται σε βόμβα ή σε εκρηκτικό μηχανισμό.

Αιτία του πανικού που προκλήθηκε σε ένα κέντρο υποδοχής προσφύγων φαίνεται πως ήταν μια φιάλη αεροζόλ που ανεφλέγη μέσα σε μια βαλίτσα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ αναφέρεται πως εξαιτίας του θορύβου πολίτες έτρεχαν πανικόβλητοι. 
Κλείσιμο

Όπως αναφέρει το Russia Today τη βαλίτσα εγκατέλειψαν δύο άνδρες, σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από το κέντρο υποδοχής προσφύγων και έφυγαν από το σημείο τρέχοντας.

Σύμφωνα, μάλιστα, με αυτόπτες μάρτυρες οι άνδρες «έμοιαζαν αραβικής καταγωγής».

Ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία οι ιδιοκτήτες της βαλίτσας, οι οποίοι αναζητούνται, είναι ένας άνδρας ηλικίας περίπου 30 ετών και δύο γυναίκες 25 ετών.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης