Γερμανία: Τρίχρονος βρέθηκε να… οδηγεί το αυτοκίνητο της μαμάς του

Γερμανία: Τρίχρονος βρέθηκε να… οδηγεί το αυτοκίνητο της μαμάς του

Οι περαστικοί ειδοποίησαν την αστυνομία - Η μητέρα του δεν είχε αντιληφθεί την απουσία του μικρού

Γερμανία: Τρίχρονος βρέθηκε να… οδηγεί το αυτοκίνητο της μαμάς του
Μπορεί να μην έχει δίπλωμα, μπορεί να μην φτάνουν τα πόδια του στο γκάζι και το φρένο, όμως, ένας «μπόμπιρας» μόλις τριών ετών απέδειξε ότι αγαπάει τα αυτοκίνητα.

Δε μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι αστυνομικοί που κλήθηκαν από περαστικούς να ελέγξουν ένα όχημα που βρισκόταν σε δρόμο της περιοχής Γκομερσάιμ της Γερμανίας, όταν αντίκρισαν στη θέση του οδηγού το αγοράκι.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα The Local ο επίδοξος… ραλίστας, είχε διαφύγει της προσοχής της μαμάς του και είχε επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό της ξεκινώντας την πορεία του.

Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να σταματήσουν το όχημα που δεν είχε αναπτύξει ταχύτητα, και να παραδώσουν στη μητέρα το παιδί της, η οποία όπως δήλωσε δεν είχε αντιληφθεί ότι ο γιος της έλειπε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός, ωστόσο, οι τοπικές αρχές αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες για να εξακριβώσουν πώς ο μικρός κατάφερε να μπει στο αυτοκίνητο και να βάλει μπροστά.
Κλείσιμο

Αυτό δεν είναι το μόνο περίεργο περιστατικό που σημειώνεται στη Γερμανία, πάντως. Όπως επισημαίνει η ιστοσελίδα προ ημερών, η τροχαία είχε σταματήσει έναν 38χρονο, ο οποίος οδηγούσε γυμνός και χωρίς δίπλωμα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης