Τώρα μπορείς να δώσεις το όνομα του πρώην σου σε μια... εξωτική κατσαρίδα

Τώρα μπορείς να δώσεις το όνομα του πρώην σου σε μια... εξωτική κατσαρίδα

Την πρωτότυπη υπηρεσία προσφέρει ένας ζωολογικός κήπος στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης

Τώρα μπορείς να δώσεις το όνομα του πρώην σου σε μια... εξωτική κατσαρίδα
Είναι σιχαμένες, μισητές και σου γεννούν την επιθυμία να τις λιώσεις κάτω από το παπούτσι σου. 

Σας θυμίζει κάτι αυτή η περίγραφή; Πόσοι από εμάς δεν έχουμε νιώσει παρόμοια... ευγενικά συναισθήματα για τους/τις πρώην μας, ιδιαίτερα όταν ο χωρισμός είναι ακόμη φρέσκος και οι πληγές ανοιχτές;

Σύμφωνα με την εφημερίδα Independent, ένας ζωολογικός κήποτε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης δίνει τώρα την ευκαιρία σε οποιονδήποτε θέλει να «διοχετεύσει» αυτά τα αρνητικά συναισθήματα σε κάτι σχετικά ακίνδυνο, να δώσει το όνομα του/της πρώην του σε μία από τις περίπου 10.000 κατσαρίδες Μαδαγασκάρης (Gromphadorhina portentosa) που φιλοξενούνται στους χώρους του.

Τα πελώρια έντομα, που είναι γνωστά για τον χαρακτηριστικό συριστικό ήχο που παράγουν όταν απειλούνται, είναι ιδιαίτερα αηδιαστικά ενώ και το μέγεθός τους είναι αρκετά μεγαλύτερο από εκείνο των κατσαρίδων που απαντούν στην Ελλάδα. 

Τα...βαφτίσια των τροπικών κατσαρίδων κοστίζουν μόλις 10 δολάρια, όσο θα κόστιζε ένας καφές και ένα πλήρες πρωινό στην καφετέρια του ζωολογικού κήπου ενώ δεν είναι λίγα και τα άτομα που επιλέγουν να χαρίσουν σε μία κατσαρίδα το όνομα της τωρινής τους σχέσης, ελπίζοντας μάλλον ότι το χιούμορ τους θα... εκτιμηθεί.
Κλείσιμο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης