Βέλγιο: Επιδρομές της αστυνομίας στο Κορτράικ για τρομοκράτες

Βέλγιο: Επιδρομές της αστυνομίας στο Κορτράικ για τρομοκράτες

Οι τοπικές ειδικές δυνάμεις έλαβαν ενημέρωση από την Ομοσπονδιακή αστυνομία ότι στην περιοχή ενδέχεται να έχουν βρει καταφύγιο τουλάχιστον δύο άτομα

Βέλγιο: Επιδρομές της αστυνομίας στο Κορτράικ για τρομοκράτες
Το Κορτράικ ήταν η δεύτερη, μετά τις Βρυξέλλες, πόλη που έκαναν επιδρομή οι βελγικές δυνάμεις ασφαλείας, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν συνεργούς των τρομοκρατών που χτύπησαν το αεροδρόμιο και το μετρό της βελγικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στα βελγικά ΜΜΕ, οι τοπικές ειδικές δυνάμεις έλαβαν ενημέρωση από την Ομοσπονδιακή αστυνομία ότι στην περιοχή ενδέχεται να έχουν βρει καταφύγιο τουλάχιστον δύο άτομα, τα οποία σχετίζονται με τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες και σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικό χτύπημα και στο Κορτράικ.

Οι τοπικές δυνάμεις έχουν ήδη ξεκινήσει μία ευρεία επιχείρηση σε κατοικίες και άλλα κτήρια, τα οποία υπάρχουν πληροφορίες ότι μπορεί να κρύβονται επικίνδυνοι εξτρεμιστές. Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, δεν υπάρχουν αποτελέσματα από τις επιχειρήσεις στην περιοχή. Πληροφορίες από τη βελγική εισαγγελία, κάνουν λόγο και για μία τρίτη πόλη που βρίσκεται στο «στόχαστρο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης