Σάλος με βίντεο που δείχνει καθολικό ιερέα να σνιφάρει κοκαΐνη ανάμεσα σε αναμνηστικά των Ναζί

Σάλος με βίντεο που δείχνει καθολικό ιερέα να σνιφάρει κοκαΐνη ανάμεσα σε αναμνηστικά των Ναζί

O 37χρονος προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι εκείνη ήταν η πρώτη και μοναδική φορά που έκανε χρήση ναρκωτικών και ότι εκείνη την περίοδο έπασχε από κατάθλιψη

Σάλος με βίντεο που δείχνει καθολικό ιερέα να σνιφάρει κοκαΐνη ανάμεσα σε αναμνηστικά των Ναζί
Σάλο έχει προκαλέσει στη Βρετανία ένα βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα στα διεθνή media, το οποίο δείχνει έναν 37χρονο καθολικό ιερέα να σνιφάρει κοκαΐνη με ένα χαρτονόμισμα των δέκα λιρών, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο σπίτι του, το οποίο ανήκει στην εκκλησία.

Σαν να μην έφτανε η χρήση ναρκωτικών, το βίντεο φαίνεται να έχει τραβηχτεί σε ένα δωμάτιο που είναι γεμάτο με αναμνηστικά των Ναζί, κάτι που επιβεβαίωσαν και ορισμένοι από τους καλεσμένους που βρέθηκαν στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Στο βίντεο, που δόθηκε στη δημοσιότητα από την εφημερίδα Sun, ο Stephen Crossan (όπως ονομάζεται ο ιερέας) ακούγεται να λέει «Δεν θα 'πρεπε να το κάνω αυτό»
προτού κάνει χρήση ναρκωτικών και συνεχίσει την κουβέντα του με τον φίλο του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, το συγκεκριμένο βίντεο τραβήχτηκε στο τέλος ενός πάρτι στο σπίτι του ιερέα στη Βόρεια Ιρλανδία, το οποίο κράτησε περίπου εφτά ώρες. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, σύμφωνα με μια πηγή της Sun, ο 37χρονος Crossan έδειξε στους καλεσμένους του αναμνηστικά των Ναζί και μάλιστα κάποια στιγμή φόρεσε ένα καπέλο με το σήμα των SS και έκανε έναν ναζιστικό χαιρετισμό.
Κλείσιμο

Κληθείς να σχολιάσει τις αποκαλύψεις της εφημερίδας, ο Crossan προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι εκείνη ήταν η πρώτη και μοναδική φορά που έκανε χρήση ναρκωτικών και ότι εκείνη την περίοδο έπασχε από κατάθλιψη. Όσο δε για τα παράξενα αναμνηστικά που υπήρχαν σπίτι του, απάντησε πως δεν υποστηρίζει τους Ναζί αλλά ότι είναι απλώς μανιώδης συλλέκτης παλιών αντικειμένων.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης