Η Europol προειδοποιεί για μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα των τζιχαντιστών στην Ευρώπη

Η Europol προειδοποιεί για μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα των τζιχαντιστών στην Ευρώπη

Σύμφωνα με στοιχεία του ευρωπαϊκού οργανισμού , περίπου πέντε χιλιάδες μαχητές του Ισλαμικού Κράτους έχουν παρεισφρήσει στη γηραιά ήπειρο

Η Europol προειδοποιεί για μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα των τζιχαντιστών στην Ευρώπη
Για μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα των τζιχαντιστών στην Ευρώπη με πολλά θύματα προειδοποιεί ο διευθυντής της Εuropol, Ρομπ Γουεινράιτ σε συνέντευξή του σε ελβετική εφημερίδα.

Σύμφωνα με στοιχεία του ευρωπαϊκού οργανισμού , περίπου πέντε χιλιάδες μαχητές του Ισλαμικού Κράτους έχουν παρεισφρήσει στη γηραιά ήπειρο.  

Σε συνέντευξή του στην ελβετική εφημερίδα "Neue Zuercher Zeitung" , ο επικεφαλής της Europol δηλώνει ότι, το Ισλαμικό Κράτος και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις ετοιμάζουν μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα - ίσως το μεγαλύτερο της τελευταίας δεκαετίας -σε κάποιο μέρος της Ευρώπης με σκοπό να προκαλέσουν μεγάλο αριθμό θυμάτων.

"Οι επιθέσεις αυτές", τόνισε, "
Κλείσιμο
δεν θα πραγματοποιηθούν κατ΄ανάγκη από ομάδες ενόπλων, όπως συνέβη στις επιθέσεις στο Παρίσι, αλλά και από μοναχικούς λύκους".

Υπενθυμίζεται ότι, η Εuropol είχε προειδοποιήσει και στις 26 Ιανουαρίου ότι ισλαμιστές τρομοκράτες σχεδιάζουν να αιματοκυλίσουν την γηραιά ήπειρο, λίγες ώρες πριν την σύσταση του νέου ευρωπαϊκού οργανισμού κατά της τρομοκρατίας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης