ΗΠΑ: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της τρεις μήνες μετά την εξαφάνισή της

ΗΠΑ: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της τρεις μήνες μετά την εξαφάνισή της

Μία 22χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της το οποίο ήταν ακίνητο εδώ και τρεις μήνες στο πάρκινγκ ενός μεγάλου σούπερ μάρκετ 

ΗΠΑ: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της τρεις μήνες μετά την εξαφάνισή της
Η 22χρονη Lauren Jessie Moss είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στις 13 Νοεμβρίου της περασμένης χρονιάς. Και την περασμένη Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, μετά από επισταμένες αναζητήσεις, η αστυνομία κατάφερε να βρει το πτώμα της το οποίο βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της, ένα VW Jetta.

Kαι εκεί αρχίζει το μυστήριο, καθώς το αυτοκίνητο, με βάση τις κάμερες ασφαλείας του σούπερ μάρκετ, βρισκόταν ακίνητο στο ίδιο σημείο από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς. Η αστυνομία του Μόντερέι λέει ότι το σώμα της κοπέλας βρισκόταν νεκρό στο αυτοκίνητο μόνο για λίγες ημέρες πριν την ανακάλυψή του την περασμένη Τετάρτη. 

Όμως η μελέτη από τις κάμερες του σούπερ μάρκετ δείχνουν ότι ίσως η κοπέλα να βρισκόταν νεκρή στο αυτοκίνητό της για αρκετούς μήνες. Τα αρχεία του σούπερ μάρκετ πηγαίνουν πίσω μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, όμως ακόμα και τότε δείχνουν το αυτοκίνητο της κοπέλας στην ίδια ακριβώς θέση. 

Το παράθυρο ήταν φιμέ και είχε βάλει ένα προστατευτικό για τον ήλιο από την δική της πλευρά, κάνοντας δύσκολο για τους άλλους ανθρώπους να εντοπίσουν την παρουσία της. Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη της μετά από κατάθεση υπαλλήλου του σούπερ μάρκετ για ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν εκεί για αρκετούς μήνες. 


Κλείσιμο
Οι αστυνομικές αρχές πάντως κάνουν λόγο για μία ηθελημένη εξαφάνιση καθώς δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι υπήρξε καβγάς ή διαμάχη με άλλα άτομα. Οι γιατροί έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για την αυτοψία, έτσι ώστε να  δοθεί απάντηση στο μεγάλο αυτό μυστήριο. Το οποίο περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, καθώς η αδελφή της δηλώνει ότι είχε αφήσει ένα σημείωμα αυτοκτονίας, κάτι που κάνει την αστυνομία να πιστεύει ότι η κοπέλα τελικά αυτοκτόνησε μέσα στο αυτοκίνητό της. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης