Εντυπωσιακό βίντεο: Εκατοντάδες δελφίνια παίζουν στην θάλασσα

Εντυπωσιακό βίντεο: Εκατοντάδες δελφίνια παίζουν στην θάλασσα

Ένας Βρετανός ψαράς βρέθηκε στην θαλάσσια περιοχή των νησιών της Μάγχης και έμεινε άναυδος από το μοναδικό θέαμα που αντίκρισε - Ο 55χρονος δήλωσε ότι, παρόλο που εργάζεται 35 χρόνια στην θάλασσα, είναι η πρώτη φορά που είδε τόσα δελφίνια να χοροπηδούν μαζί στο νερό

Εντυπωσιακό βίντεο: Εκατοντάδες δελφίνια παίζουν στην θάλασσα
Ο 55χρονος Βρετανός ψαράς Rick Ferbrache βρέθηκε πρόσφατα με φίλο του στην θαλάσσια περιοχή των νησιών της Μάγχης. Ξαφνικά, είδε μπροστά του εκατοντάδες δελφίνια να αναπηδούν και να παίζουν στο νερό ενώ κατευθυνόντουσαν προς την βάρκα του.

Ο ψαράς έβγαλε το κινητό του και κατέγραψε το σπάνιο θέαμα, καθώς, όπως δήλωσε, παρόλο που κάνει αυτό το επάγγελμα επί 35 χρόνια είναι η πρώτη φορά που βλέπει τόσα πολλά δελφίνια μαζεμένα. Ο ίδιος υποστήριξε πως συνήθως το καλοκαίρι συναντά δελφίνια, αλλά ποτέ σε τόσο μεγάλο αριθμό.




Κλείσιμο
Ο Ferbrache ανέβασε το βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο Facebook και μέσα σε ελάχιστα λεπτά είχε χιλιάδες views. Το βίντεο έγινε viral με 100.000 views ενώ κοινοποιήθηκε και σε άλλα sites.

Ο Βρετανός ψαράς δήλωσε ότι περίμενε πως θα δουν το βίντεο 10 ή 12 άνθρωποι και υποστήριξε ότι ένιωσε μεγάλη έκπληξη με τις θεάσεις που είχε η ιστορία που ανάρτησε στο διαδίκτυο. Ο ίδιος κατοικεί σε ένα από τα νησιά της Μάγχης, το Guernsey, αλλά η εικόνα που κατέγραψε με το κινητό του είναι «μια εικόνα που βλέπει κανείς μόνο μια φορά στη ζωή του», ανέφερε με ενθουσιασμό.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης