Σε αναμορφωτήριο ο 17χρονος που χτύπησε τον Ραχόι

Σε αναμορφωτήριο ο 17χρονος που χτύπησε τον Ραχόι

Θα μεταχθεί σε κέντρο κράτησης ανηλίκων για «μια περίοδο έως και έξι μηνών», ενώ η διάρκεια της κράτησής του θα καθοριστεί από δικαστήριο ανηλίκων

Σε αναμορφωτήριο ο 17χρονος που χτύπησε τον Ραχόι
Ποινή κράτησης έξι μηνών σε ένα αναμορφωτήριο ανηλίκων θα εκτίσει ο 17χρονος ο οποίος κατάφερε ένα δυνατό χτύπημα με τη γροθιά του στο πρόσωπο του πρωθυπουργού της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι.

Το επεισόδιο σημειώθηκε την Τετάρτη, καθώς ο επικεφαλής της κυβέρνησης βρισκόταν στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας στην Ποντεβέδρα, στη γενέτειρά του Γαλικία, τελευταίο σταθμό της εκστρατείας του εν όψει των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής.

Ο νεαρός κατάφερε να πλησιάσει τον ανυποψίαστο Ραχόι γρονθοκοπώντας τον στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να του σπάσει τα γυαλιά.

Οι σωματοφύλακες του Ισπανού πρωθυπουργού ακινητοποίησαν άμεσα τον 17χρονο.

Μετά το επεισόδιο, ο κ. Ραχόι, χωρίς γυαλιά, με κόκκινα σημάδια στο αριστερό μέρος του προσώπου του, συνέχισε την περιοδεία του στους δρόμους της Ποντεβέδρα.
Κλείσιμο

Δικαστήριο της Γαλικίας ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι ο δράστης θα μεταχθεί σε κέντρο κράτησης ανηλίκων για «μια περίοδο έως και έξι μηνών», ενώ η διάρκεια της κράτησής του θα καθοριστεί από δικαστήριο ανηλίκων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης