Έγκλημα-σοκ: Ηθοποιός σκότωσε δύο άτομα και λίγες ώρες μετά τραγουδούσε σε μιούζικαλ

Έγκλημα-σοκ: Ηθοποιός σκότωσε δύο άτομα και λίγες ώρες μετά τραγουδούσε σε μιούζικαλ

Το σατανικό του σχέδιο έγινε αντιληπτό από τις αρχές, που τον συνέλαβαν μόλις λίγες μέρες αργότερα, κατά τη διάρκεια του μπάτσελορ πάρτι του - Τώρα αντιμετωπίζει τη θανατική ποινή

Έγκλημα-σοκ: Ηθοποιός σκότωσε δύο άτομα και λίγες ώρες μετά τραγουδούσε σε μιούζικαλ
Ένας ηθοποιός από τη Νότια Καλιφόρνια που είχε σκοτώσει τον γείτονά του για να του κλέψει τις οικονομίες του αλλά και άλλο ένα άτομο για να καλύψει τα ίχνη του καταδικάστηκε από ένα αμερικανικό δικαστήριο την Τετάρτη για φόνο πρώτου βαθμού.

Ο 31χρονος Ντάνιελ Βόσνιακ αντιμετωπίζει την θανατική ποινή για τα ειδεχθή εγκλήματα που είχε διαπράξει στις 21 Μαΐου του 2010 με θύματα δύο φοιτητές του Orange Coast College, έναν άνδρα (που ήταν και γείτονάς του) και μια γυναίκα.

Ο Βόσνιακ, που εκείνη την περίοδο ήταν βυθισμένος στα χρέη και αναζητούσε εναγωνίως χρήματα για τον επικείμενο γάμο του, αποφάσισε να λύσει τις οικονομικές του δυσχέρειες σκοτώνοντας τον νεαρό γείτονά του και κλέβοντας τις οικονομίες του, ύψους 50.000 δολαρίων, τις οποίες εκείνος είχε μαζέψει από την στρατιωτική θητεία του στο Αφγανιστάν. 

Ο Βόσνιακ σε σκηνή του μιούζικαλ στο οποίο πρωταγωνιστούσε τη χρονιά του φόνου

Κλείσιμο


Μετά τον φόνο, ο δράστης διαμέλισε τον γείτονά του και πέταξε τα κομμάτια της σορού του σε ένα τοπικό πάρκο. Στη συνέχεια, έστειλε μήνυμα από το κινητό του νεαρού βετεράνου σε μια συμφοιτήτριά του, με σκοπό να την καλέσει σπίτι και να την σκοτώσει, ώστε να κάνει το πρώτο θύμα του να φανεί σαν δολοφόνος, που βίασε την κοπέλα και μετά το έσκασε.

Ωστόσο, το σατανικό του σχέδιο έγινε αντιληπτό από τις αρχές, που τον συνέλαβαν μόλις λίγες μέρες αργότερα, κατά τη διάρκεια του μπάτσελορ πάρτι του! Εντύπωση δε προκαλεί το γεγονός ότι ο δράστης όχι μόνο διέπραξε τις δολοφονίες με τον πιο στυγνό και απαθή τρόπο, αλλά μερικές ώρες αργότερα εμφανίστηκε σε θεατρική παράσταση όπου πρωταγωνιστούσε, ένα μιούζικαλ που είχε ανεβάσει το κοινοτικό θέατρο της πόλης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης