ΗΠΑ: Ιερέας κατηγορείται ότι έκλεψε 1 εκατ. δολάρια από δωρεές για να κάνει bdsm όργια

ΗΠΑ: Ιερέας κατηγορείται ότι έκλεψε 1 εκατ. δολάρια από δωρεές για να κάνει bdsm όργια

Οι ενορίτες του ισχυρίζονται ότι είχε προσλάβει σε μόνιμη βάση έναν πανάκριβο ζιγκολό, ο οποίος παρείχε εξειδικευμένες σαδομαζοχιστικές υπηρεσίες - Κάθε σεξουαλική συνεδρία κόστιζε στον Μικέλι περίπου 1.000 δολάρια

ΗΠΑ: Ιερέας κατηγορείται ότι έκλεψε 1 εκατ. δολάρια από δωρεές για να κάνει bdsm όργια
Ένας καθολικός ιερέας στις ΗΠΑ κατηγορείται από πιστούς της ενορίας του ότι έκλεψε τουλάχιστον 1 εκατομμύριο δολάρια από δωρεές των πιστών, σε διάστημα περίπου 12 ετών, τα οποία ξόδεψε σε σαδομαζοχιστικά όργια που του κόστιζαν περί τα 1000 δολάρια/συνεδρία.

Συγκεκριμένα, ενορίτες από τις περιοχές Ρούζβελτ Άιλαντ και Μπρονξ της Νέας Υόρκης κατηγορούν τον αιδεσιμότατο Πίτερ Μικέλι ότι, από το 2003 μέχρι σήμερα, έκλεβε συστηματικά τα ταμεία των εκκλησιών όπου ήταν επικεφαλής και μάλιστα χρησιμοποιούσε τα χρήματα για να κάνει πραγματικότητα τις πιο σκοτεινές του φαντασιώσεις, προσλαμβάνοντας μάλιστα σε μόνιμη βάση έναν πανάκριβο ζιγκολό, ο οποίος παρείχε εξειδικευμένες bdsm υπηρεσίες. 

Κλείσιμο
Ο ιερέας Πίτερ Μικέλι



Σύμφωνα με τις μηνύσεις που υπέβαλαν οι εξαπατημένοι πιστοί, οι οποίοι εν αγνοία τους χρηματοδοτούσαν επί χρόνια τα βίτσια του... μερακλή ιερέα, κάθε σεξουαλική συνεδρία με τον συγκεκριμένο συνοδό, που ονομάζεται Κιθ Κράιστ, κόστιζε στον Μικέλι περίπου 1.000 δολάρια, ενώ κατά τη διάρκειά της ο ιερωμένος υποβαλλόταν σε κάθε είδους ταπεινώσεις. 
Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι ο ιερέας, ως «δούλος» σε αυτή τη σαδομαζοχιστική σχέση, εξαναγκαζόταν από τον «αφέντη» Κράιστ να πιει τα ούρα του και συμμετείχε σε συχνά επώδυνα παιχνίδια που είχαν ως σκοπό να αυξήσουν την ηδονή του.

Πέραν από τις δωρεές των πιστών, ο Μικέλι κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε χρήματα που προορίζονταν για την αναστήλωση των ναών που ήταν επικεφαλής, την αγορά ενός εκκλησιαστικού οργάνου κ.λπ. Με τα ποσά που έκλεβε ανενόχλητος για περισσότερο από μια δεκαετία πλήρωνε το νοίκι του πανάκριβου εραστή του, τα προσωπικά του έξοδα και περιστασιακά αγόραζε ναρκωτικά τα οποία απολάμβανε μαζί του.


Ο Κιθ Κράιστ, ο νεαρός ζιγκολό με τα ακριβά γούστα 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης