Απίστευτη ιστορία: Τα δύο αδέρφια που «αντάλλαξαν» φύλο

Απίστευτη ιστορία: Τα δύο αδέρφια που «αντάλλαξαν» φύλο

Ανακοίνωσαν την απόφασή τους στους γονείς τους με διαφορά ενός μήνα

Απίστευτη ιστορία: Τα δύο αδέρφια που «αντάλλαξαν» φύλο
Μία απίστευτη ιστορία είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, μέσα από δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου, με πρωταγωνιστές δύο αδέρφια που πήραν την γενναία απόφαση να ανακοινώσουν στους γονείς τους (με διαφορά μόλις ενός μήνα μεταξύ τους) ότι σκόπευαν να κάνουν αλλαγή φύλου.

Από την τρυφερή ηλικία των 3 ετών, η Άλι ΜακΓκάριτι ήταν κιόλας ένα αγοροκόριτσο που ήθελε να παίζει ποδόσφαιρο με τα άλλα αγόρια της γειτονιάς. Από την άλλη μεριά, ο κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος αδερφός της, Ράσι, προτιμούσε να μένει σπίτι παίζοντας με τις κούκλες του.

Και για τα δύο παιδιά, η εφηβεία ήταν ιδιαίτερα δύσκολη εποχή, αφού το αδιάκοπο bullying αλλά και η προσπάθειά τους να «ταιριάξουν» με τον κοινωνικό τους περίγυρο συχνά οδηγούσε τα αδέρφια στην απελπισία. Ειδικά για τον Ράσι (που πλέον είναι γνωστός ως Ράι) η κατάσταση άρχισε να γίνεται επικίνδυνη, αφού τα συνεχή πειράγματα των συνομήλικών του τον είχαν φέρει κοντά στην κατάθλιψη.


Κλείσιμο

Ωστόσο, αν και οι γονείς των παιδιών είχαν εστιάσει στον γιο τους, διαισθανόμενοι ότι βιώνει μία εσωτερική μάχη που του προκαλεί ψυχολογικά προβλήματα, δεν είχαν καταλάβει ότι την ίδια μάχη έδινε και η κόρη τους Άλι (σήμερα γνωστή ως Γκάβιν), η οποία μάλιστα ήταν και η πρώτη που τους ανακοίνωσε την απόφασή της να γίνει αγόρι, λίγο πριν κλείσει τα 15 της γενέθλια. Έναν μήνα μετά, το παράδειγμά της κοπέλας ακολούθησε και ο αδερφός της, που μάλιστα ζήτησε να προχωρήσει αμέσως στην απαιτούμενη επέμβαση για να γίνει κορίτσι.

Κι αν αναρωτιέστε ποια ήταν η αντίδραση των γονιών τους στα νέα ότι... η κόρη τους θα γίνει γιος και ο γιος τους κόρη, και οι δύο δηλώνουν απολύτως ευχαριστημένοι με την απόφαση των παιδιών τους. Δύο χρόνια μετά την «ανταλλαγή» φύλου, η μητέρα δηλώνει τα εξής «Οι άνθρωποι με ρωτάνε τι έχασα, αλλά δεν νιώθω ότι έχω χάσει τίποτα. Έχω και τον γιο μου και την κόρη μου έτσι όπως έπρεπε να είναι από την αρχή».



Όσο για τον πατέρα, είναι ακόμα πιο... φιλοσοφημένος. «Πάντα ήθελα να αποκτήσω ένα αγόρι και ένα κορίτσι, και αυτό ακριβώς έχω και τώρα, μόνο τα απέκτησα με διαφορετική σειρά από εκείνη που νόμιζα αρχικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης