Βίντεο: Ζευγάρι μαθαίνει ότι θα αποκτήσει εγγόνι με τον πιο... επικό τρόπο

Βίντεο: Ζευγάρι μαθαίνει ότι θα αποκτήσει εγγόνι με τον πιο... επικό τρόπο

Αν και η μελλοντική γιαγιά μπήκε αμέσως στο νόημα, ο σύζυγός της δεν τα κατάφερε και τόσο καλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι...

Βίντεο: Ζευγάρι μαθαίνει ότι θα αποκτήσει εγγόνι με τον πιο... επικό τρόπο
Έναν άκρως διασκεδαστικό τρόπο επέλεξε ένα νεαρό ζευγάρι για να πει στους γονείς του ότι πρόκειται σύντομα να αποκτήσουν εγγόνι, καταγράφοντας μάλιστα τη στιγμή της μεγάλης ανακοίνωσης σε ένα αστείο αλλά και συγκινητικό βίντεο.

Συγκεκριμένα, οι δύο μελλοντικοί γονείς ζήτησαν από τους γονείς τους να φορέσουν ακουστικά με δυνατή μουσική και να προσπαθήσουν να... διαβάσουν τα χείλια τους, ενώ αυτοί θα τους έκαναν μία σημαντική ανακοίνωση.

Αν και η μελλοντική γιαγιά μπήκε αμέσως στο νόημα, ο σύζυγός της δεν τα κατάφερε και τόσο καλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι, πασχίζοντας για ώρα να μαντέψει τι του έλεγαν τα παιδιά του αφού καταλάβαινε... άλλα αντ' άλλων.

Η ενθουσιώδης αντίδρασή του πάντως όταν -επιτέλους- συνειδητοποίησε ότι θα γίνει παππούς δείχνει ότι μάλλον δεν σκάει και πολύ που του «έβαλε τα γυαλιά» η γυναίκα του, αφού το «έπαθλο» του παιχνιδιού ( το πολυπόθητο εγγόνι) θα το χαρούν εξίσου και οι δύο.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης