Δείτε γιατί έγινε viral αυτό το φουστάνι!

Δείτε γιατί έγινε viral αυτό το φουστάνι!

Μια μπλόγκερ στην Αυστραλία το αγόρασε ανυποψίαστη, το φόρεσε και... η καζούρα ξεκίνησε - Όταν το πόσταρε στο μπλογκ της έγινε διαδικτυακός χαμός

Δείτε γιατί έγινε viral αυτό το φουστάνι!
Ένα καλοκαιρινό φόρεμα έγινε viral τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, καθώς όλοι αναρωτιούνται όχι μόνο τι είχε στο μυαλό του αυτός που το σχεδίασε, αλλά και όσες γυναίκες το αγόρασαν! 

Όλα ξεκίνησαν όταν μια μπλόγκερ από την Αυστραλία ανέβασε στο ιστολόγιό της μια φωτογραφία της με το επίμαχο φόρεμα. «Αγόρασα αυτό το φόρεμα από το Wayne Cooper’s Wayne γιατί μου άρεσε πολύ. Γυρνώντας σπίτι, το φόρεσα να το δείξω στον άντρα μου και μαντέψτε ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που μου είπε», έγραψε η γυναίκα στη λεζάντα και πρόσθεσε τα εξής hashtag: #DressFail (=φουστάνι-αποτυχία) και #OnceYouSeeYouCantUnsee (=αφού το δεις δεν μπορείς να μην το βλέπεις).



Μέσα σε λίγη ώρα το ποστ της μοιράστηκε χιλιάδες φορές, ενώ παράλληλα ξεσπούσε η συζήτηση για το επίμαχο φουστάνι που μοιάζει να έχει για «διακόσμηση» γυναικεία αιδοία! Μάλιστα πολλές γυναίκες ανέβασαν και δικές τους φωτογραφίες με το φόρεμα, λέγοντας πως... την πάτησαν κι αυτές! 
Κλείσιμο



Σημειωτέον ότι το φόρεμα-αιδοίο κοστίζει περί τα 140 ευρώ, ενώ στην ιστοσελίδα της μάρκας αναφέρεται ως «σχέδιο Σαχάρα».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης