Βίντεο που τρομάζει: Ανέβηκαν στην κορυφή ουρανοξύστη 333 μέτρων

Βίντεο που τρομάζει: Ανέβηκαν στην κορυφή ουρανοξύστη 333 μέτρων

Το γνωστό δίδυμο από την Ρωσία ξαναχτύπησε, αυτή τη φορά σε ουρανοξύστη στη Σαγκάη, καταγράφοντας την προσπάθειά τους σε ένα βίντεο που θέλει γερά νεύρα και εξίσου γερό στομάχι

Βίντεο που τρομάζει: Ανέβηκαν στην κορυφή ουρανοξύστη 333 μέτρων
Μπορεί να μην είναι η πρώτη φορά, αλλά και πάλι, κάθε τέτοιο βίντεο που γυρίζουν οι δυο Ρώσοι «παλαβοί» εμπίπτει ξανά στην ένδειξη «μην το δείτε αν πάσχετε από υψοφοβία». Και αν και αυτή τη φορά το ύψος στο οποίο φθάνουν δεν είναι το ρεκόρ τους, το πως το καταφέρνουν είναι πράγματι ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

Η νέα τους προσπάθεια γίνεται σε ουρανοξύστη στη Σαγκάη, ύψους 333 μέτρων. Εκ των οποίων τα τελευταία 80 είναι σε μία «κεραία» την οποία ανεβαίνουν από μία ανεμόσκαλα (κυριολεκτικά). Και αφού ολοκληρώσουν όλη αυτή την ούτως ή άλλως τρομακτική ανάβαση, φθάνουν στην κορυφή όπου υπάρχει ελάχιστος χώρος, ίσα-ίσα για να σταθεί μόνο ο ένας. 

Η εικόνα από εκεί προκαλεί ίλιγγο ακόμα και στην οθόνη της τηλεόρασης, καθώς τους βλέπεις να κινούνται με άνεση σε  μία επιφάνεια που ακόμα και στο έδαφος θα ήταν δύσκολο να σταθείς όρθιος. Και όλα αυτά χωρίς κανένα μέτρο προστασίας!

Η θέα είναι εκπληκτική, ο αέρας επίσης ισχυρός (και μολυσμένος) ενώ σχεδόν ακούς την αδρεναλίνη να χτυπάει με δύναμη στο νεανικό μίξερ των εγκεφαλικών τους κυττάρων.

Όπως και να έχει οι δύο Ρώσοι καταφέρνουν να φέρουν σε πέρας μία ακόμα «αποστολή», να βγάλουν τις φωτογραφίες και τα βίντεο (για να πάρουν τα χιλιάδες views στο Youtube), και να επιστρέψουν σώοι στο έδαφος. Για το αν έχουν σώας τας φρένας αυτό παραμένει εν αμφιβόλω...
Κλείσιμο

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης