Βρετανία: «Γνώριζε ότι είμαι γυναίκα», ισχυρίζεται η λεσβία με το προσθετικό πέος για την φίλη της

Βρετανία: «Γνώριζε ότι είμαι γυναίκα», ισχυρίζεται η λεσβία με το προσθετικό πέος για την φίλη της

Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν στο facebook - Πώς ένα παιχνίδι ρόλων και φαντασίωσης κατέληξε στο δικαστήριο;

Βρετανία: «Γνώριζε ότι είμαι γυναίκα», ισχυρίζεται η λεσβία με το προσθετικό πέος για την φίλη της
Συγκλονίζει την Βρετανία η μυστηριώδης υπόθεση με την καταγγελία μιας νεαρής γυναίκας, που υποστηρίζει ότι έκανε έρωτα επί δύο χρόνια με την φίλη της, που νόμιζε ότι ήταν άνδρας... Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Μια 25χρονη γυναίκα κατέφυγε στο δικαστήριο του Τσέστερ, στη Βρετανία και υπέβαλε μήνυση εναντίον της επίσης, 25χρονης φίλης της, Gayle Newland, με την κατηγορία ότι την παραπλάνησε και έκαναν σεξ, ενώ νόμιζε ότι η Gayle, ήταν άνδρας με το όνομα, Kye Fortune.

Η καταγγέλλουσα ισχυρίζεται ότι επί δύο χρόνια έκανε έρωτα με τον υποτιθέμενο Kye, τον οποίο γνώρισε στο Facebook, με τα μάτια δεμένα, επειδή αυτός της το ζήτησε, για να μη δει τα σημάδια που είχε από επέμβαση στο κεφάλι. Όμως, πάντα σύμφωνα με την εκδοχή της καταγγέλλουσας, μια μέρα η ίδια κοίταξε κρυφά και είδε ότι ο επί δύο χρόνια εραστής της, ήταν η φίλη της, Gayle Newland!




Κλείσιμο
Η μυστηριώδης και παράξενη υπόθεση πήρε όμως άλλη τροπή, χθες, κατά την εκδίκαση της στο δικαστήριο του Τσέστερ. Ο συνήγορος της Gayle Newland δήλωσε ότι η πελάτισσά του, που είναι λεσβία από 13 ετών, δεν απέκρυψε ποτέ την πραγματική της ταυτότητα από την μηνύτρια, ούτε το ζευγάρι έκανε ποτέ έρωτα, με την μηνύτρια να έχει δεμένα τα μάτια. Ο συνήγορος της Newland ανέφερε ότι το ζευγάρι «έπαιζε ρόλους και πειραματιζόταν για να ανακαλύψει την σεξουαλική του ταυτότητα»...

Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν στο Facebook το 2011, αλλά, η Gayle Newland, επιμένει ότι ήδη από 13 ετών χρησιμοποιεί online το ανδρικό όνομα kye Fortune και την φωτογραφία ενός άνδρα για να πλησιάσει γυναίκες στο Facebook, ενώ, παράλληλα, υποστηρίζει ότι, όχι μόνο δεν εξαπάτησε την φίλη της, αλλά επρόκειτο για ένα παιχνίδι ρόλων και φαντασίωσης στο οποίο συναίνεσαν από κοινού, ενώ η ίδια τονίζει ότι οι δύο γυναίκες δεν είχαν ποτέ σεξουαλική επαφή, παρά μόνο «φιλιά και αγκαλιές».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης