Ινδία:Έκλεψε γυναίκα από ανώτερη κάστα και θα τιμωρηθούν με βιασμό οι αδελφές του!

Ινδία:Έκλεψε γυναίκα από ανώτερη κάστα και θα τιμωρηθούν με βιασμό οι αδελφές του!

Ο 25χρονος άνδρας κλέφτηκε με παντρεμένη 21χρονη από ανώτερη κάστα - Τι αποφάσισε το τοπικό συμβούλιο του χωριού για να τον τιμωρήσει

Ινδία:Έκλεψε γυναίκα από ανώτερη κάστα και θα τιμωρηθούν με βιασμό οι αδελφές του!
Μια υπόθεση με ένα ζευγάρι που κλέφτηκε σε χωριό της Ινδίας έφερε στο προσκήνιο το θέμα των ανθρώπων που ανήκουν σε ξεχωριστές κάστες στην χώρα και τον τρόπο που αυτό καταστρέφει και επηρεάζει τις ζωές τους. Δύο αδελφές, η 23χρονη Meenakshi Kumari και η 15χρονη αδελφή της, από το χωριό Baghpat, μόλις τριάντα μίλια από το Δελχί, κρύβονται κάπου στο Δελχί, αφού, αν επιστρέψουν στο χωριό τους θα τιμωρηθούν με βιασμό!



Κλείσιμο
Τι έχει συμβεί όμως; Η οικογένεια της 23χρονης ανήκει στην κάστα των «ντάλιτ», την κατώτερη κάστα στην Ινδία και ο 25χρονος αδελφός της τόλμησε να ερωτευθεί και να κλεφτεί με την 21χρονη Krishna, μια κοπέλα παντρεμένη, που ανήκει στην ανώτερη κάστα των Jats. Μετά την εξαφάνιση του παράνομου ζευγαριού τον περασμένο Μάιο, το τοπικό συμβούλιο του χωριού, που δρα εκτός νόμου, αποφάσισε να τιμωρηθούν οι δύο αδελφές του 25χρονου άνδρα με βιασμό και με δημόσια διαπόμπευση, όπου θα περάσουν γυμνές από όλο το χωριό.

Οι δύο αδελφές εκείνη την περίοδο είχαν πάει σε γάμο στο Δελχί και ένας γείτονας τις ειδοποίησε να μην επιστρέψουν στο χωριό αφού θα τιμωρηθούν με βιασμό. Η οικογένεια των δύο κοριτσιών έχει ζητήσει την νομική βοήθεια από το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας, ενώ ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, που είναι αστυνομικός στο Δελχί, έχει αποστείλει σχετική επιστολή ζητώντας βοήθεια για τις δύο αδελφές του από τον πρωθυπουργό της χώρας.

Η 23χρονη Meenakshi Kumari μίλησε στα μέσα ενημέρωσης της χώρας της από το μυστικό σημείο όπου βρίσκεται και δήλωσε, ότι τόσο εκείνη, όσο και η μικρότερη αδελφή της, ζουν έναν εφιάλτη και δεν μπορούν να κοιμηθούν τα βράδια, αλλά, ούτε να επιστρέψουν στο χωριό τους, αφού η εκδίκηση για τους άνδρες από κατώτερη κάστα που τολμούν να σηκώσουν τα μάτια σε γυναίκα από ανώτερη κάστα, είναι κάτι που δεν ξεχνιέται, όσα χρόνια και να περάσουν.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, ο 25χρονος Ινδός έχει παραδοθεί στην αστυνομία από τις 26 Ιουνίου και ενώ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ζήτησε να παραμείνει στη φυλακή από φόβο για την ζωή του, ενώ η 21χρονη σύντροφός του, δεχόμενη πιέσεις από την οικογένειά της, έχει κατηγορήσει τον ίδιο και τον μεγαλύτερο αδελφό του για βιασμό!

Ο δικηγόρος της οικογένειας Kumari, Rahul Tyagi, δήλωσε ότι η οικογένεια έχει εναποθέσει τις ελπίδες για την ασφάλειά της στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας και υποστήριξε ότι η κατάθεση της 21χρονης κοπέλας στο δικαστήριο θα ρίξει φως στην υπόθεση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης