Τρίχρονο κορίτσι χαιρετά ναζιστικά και απειλεί να σφάξει τους Ρώσους

Τρίχρονο κορίτσι χαιρετά ναζιστικά και απειλεί να σφάξει τους Ρώσους

Δείτε το βίντεο με τη μικρή Μαριάνα που προκαλεί σοκ – Πιστεύεται ότι τα βίντεο τράβηξε ο αδερφός της, ο οποίος αυτοαποκαλείται Μίκολα Μαχνό, συνδέοντας τον εαυτό του με τον Νέστορ Μαχνό, τον Ουκρανό αντάρτη ο οποίος έδρασε στη διάρκεια του ρωσικού εμφυλίου, τον 19ο αιώνα

Τρίχρονο κορίτσι χαιρετά ναζιστικά και απειλεί να σφάξει τους Ρώσους
Η εικόνα ενός τρίχρονου κοριτσιού να χαιρετά ναζιστικά και να απειλεί με μαχαίρι και κουκούλα – όπως οι τζιχαντιστές – ότι θα «σφάξει τη Ρωσία», προκαλεί σοκ. Φανερώνει ωστόσο το μίσος που αναζωπυρώνεται και καλλιεργείται στην Ουκρανία μετά τα γεγονότα των τελευταίων χρόνων και την εισβολή της Ρωσίας στη χώρα.

Η τρίχρονη Μαριάνα, όπως αποκαλείται, εμφανίζεται σε βίντεο να χαιρετά ναζιστικά και να κραδαίνει ένα μαχαίρι, λέγοντας πως θα «σφάξει τη Ρωσία». Υπάρχουν δύο βίντεο με προπαγανδιστικό περιεχόμενο, τα οποία έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο. Το πρώτο δημοσιεύτηκε στα μέσα Ιουνίου και πέρασε σχετικά απαρατήρητο. Το δεύτερο δημοσιεύτηκε πριν λίγες μέρες και έγινε αισθητό μέσω της αναδημοσίευσής του από μεγάλα ΜΜΕ της Ευρώπης.




Κλείσιμο
Το βίντεο δείχνει το κοριτσάκι να φοράει ένα μπλουζάκι Hello Kitty και να απειλεί με μαχαίρι ότι θα «σφάξει τη Ρούσνια» (υποτιμητικός όρος για τη Ρωσία), την ίδια στιγμή που ενθαρρύνεται από τον άνθρωπο που τραβά τα πλάνα. Επίσης, χαιρετά ναζιστικά, υψώνοντας το χέρι στον αέρα. Στο τέλος του βίντεο δείχνει το μόλις τριών ετών κοριτσάκι να υποδύεται έναν ισλαμιστή μαχητή, φωνάζοντας τη φράση «Allahu Akbar», η οποία χρησιμοποιείται από τους φανατικούς μουσουλμάνους.

Τα βίντεο προβάλλονται από την ιστοσελίδα ενός άνδρα που αυτοαποκαλείται Μίκολα Μαχνό, ο οποίος εικάζεται πως είναι ο αδερφός του μικρού κοριτσιού. Το δεν επώνυμό του, το οποίο είναι σχεδόν σίγουρο ότι πρόκειται για ψευδώνυμο, συνδέεται με τον Νέστορ Μαχνό, του Ουκρανό αντάρτη του 19ου αιώνα, ο οποίος έδρασε κατά τη διάρκεια του ρωσικού εμφυλίου πολέμου και ανέλαβε τη διοίκηση μεγάλου μέρους της ουκρανικής επικράτειας.

Ο Μίκολα Μαχνό ισχυρίζεται ότι προέβαλλε τα βίντεο προκειμένου να στείλει το μήνυμα στη Ρωσία, ότι αυτή τη στιγμή δημιουργείται μία νέα γενιά στην Ουκρανία, η οποία χαρακτηρίζεται από το μίσος κατά των «Katsaps», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει τον υποτιμητικό για τους Ρώσους χαρακτηρισμό, σκοπός των οποίων είναι ο πόλεμος με τη Ρωσία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης