Τζιχαντιστές: Πωλούν τα όργανα των γυναικών Γιεζίντι που κρατούν αιχμάλωτες

Τζιχαντιστές: Πωλούν τα όργανα των γυναικών Γιεζίντι που κρατούν αιχμάλωτες

Οι τρομοκράτες τζιχαντιστές μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι πετροβολούν, αποκεφαλίζουν ή ανατινάζουν με εκρηκτικά τα θύματά τους - Μια νέα ανατριχιαστική αναφορά από το Middle East Media Research Institute έρχεται να δείξει ότι οι μαχητές του Ισλαμικού χαλιφάτου δεν γνωρίζουν όρια

Τζιχαντιστές: Πωλούν τα όργανα των γυναικών Γιεζίντι που κρατούν αιχμάλωτες
Καίνε τα θύματά τους ζωντανά, τα βάζουν σε σιδερένια κλουβιά και τα πνίγουν μέσα σε πισίνες, βιάζουν τις γυναίκες που κρατούν σε αιχμαλωσία, οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους είναι ικανοί για όλα. Μια νέα πληροφορία, που προέρχεται από το Middle East Media Research Institute (MEMRI), έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, που έχει την έδρα του στην Ουάσιγκτον, αποκαλύπτει ότι η τρομοκρατική οργάνωση δεν γνωρίζει όρια στις αποτρόπαιες πράξεις της.

Σύμφωνα με την αναφορά του Ινστιτούτου οι τζιχαντιστές αφαιρούν όργανα από τις γυναίκες της μειονότητας των Γιεζίντι, που κρατούν αιχμάλωτες ως σκλάβες του σεξ και τα πωλούν με στόχο την χρηματοδότηση της εκστρατείας τους, που δεν αφορά μόνο το πεδίο των μαχών, αλλά και την προπαγάνδα, προκειμένου να προσηλυτίσουν νέα μέλη στις τάξεις τους.



Το Middle East Media Research Institute παρακολουθεί τις συζητήσεις των τζιχαντιστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναφέρει ότι τα μέλη του χαλιφάτου συζητούν ανοιχτά μεταξύ τους το θέμα για τις σκλάβες του σεξ και όχι μόνο. «Οι συζητήσεις των τζιχαντιστών στα social media αποκαλύπτουν πληροφορίες σχετικά με το πού και κάτω από ποιες συνθήκες κρατούν τις σκλάβες του σεξ, σε ποιες τιμές συμφωνούν να τις πουλήσουν και ακόμα, συζητούν και το θέμα του εμπορίου ανθρώπινων οργάνων», αναφέρει το Ινστιτούτο.
Κλείσιμο

Ένα δωδεκάχρονο κορίτσι, που ανήκει στην θρησκευτική μειονότητα των Γιεζίντι και είχε απαχθεί από τζιχαντιστές, αλλά κατόρθωσε να διαφύγει, μίλησε πρόσφατα στην εφημερίδα New York Times για την φρίκη του βιασμού που βίωσε στα χέρια του απαγωγέα της. Η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε ότι ο άνδρας που την κρατούσε αιχμάλωτη και την βίαζε, της ανέφερε ότι ο βιασμός δεν είναι αμαρτία, επειδή εκείνη δεν είναι μουσουλμάνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης