Κίνα: 32χρονος σκότωσε γυναίκα και τραυμάτισε άλλους δώδεκα

Κίνα: 32χρονος σκότωσε γυναίκα και τραυμάτισε άλλους δώδεκα

Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους. Ανησυχία από τα αυξημένα κρούσματα επιθέσεων με μαχαίρι και τσεκούρι το τελευταίο διάστημα

Κίνα: 32χρονος σκότωσε γυναίκα και τραυμάτισε άλλους δώδεκα
Μία νεκρή γυναίκα και 12 τραυματίες είχε αποτέλεσμα η επίθεση ενός 32χρονου άνδρα στην πόλη της Νότιας Κίνας Shenzhen το Σάββατο (11/7), όπως μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Σύμφωνα με αναφορές της αστυνομίας, οι τραυματίες νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους. Όπως διαπιστώθηκε από τις ανακρίσεις, η επίθεση του 32χρονου άνδρα ήταν προϊόν οικογενειακής διαμάχης.

Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί το επίπεδο ευαισθητοποίησης της κοινωνίας στην Κίνα, καθώς έχει καταγραφεί μία ασυνήθιστη «έκρηξη» των επιθέσεων με μαχαίρι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το περιστατικό που καταγράφηκε τον Μάρτιο του 2014, όταν σκοτώθηκαν 31 άτομα σε σιδηροδρομικό σταθμό.

Τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαν κάνει την εμφάνισή τους ανάλογα φαινόμενα, σε αντίθεση με άλλες χώρες. Όμως το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα περιστατικά επιθέσεων με μαχαίρι και τσεκούρι, ακόμη και σε σχολεία με μικρά παιδιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης