Δέσμευση Ομπάμα για στήριξη της αντιπολίτευσης στη Συρία

Δέσμευση Ομπάμα για στήριξη της αντιπολίτευσης στη Συρία

"Θα χρειαστεί να εντατικοποιήσουμε τις προσπάθειές μας ώστε να αποτρέψουμε ανάλογες τρομοκρατικές πράξεις" δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατά την επίσκεψή του στο Πεντάγωνο

Δέσμευση Ομπάμα για στήριξη της αντιπολίτευσης στη Συρία
Την ανάγκη να εντατικοποιηθούν οι κινήσεις που θα αποτρέψουν νέες τρομοκρατικές ενέργειες επεσήμανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος δεσμεύτηκε για περαιτέρω στήριξη στη μετριοπαθή αντιπολίτευση στη Συρία.

Ο Αμερικανός πρόεδρος αποκάλυψε ότι δεν υπήρχαν σχέδια για αύξηση των στρατιωτικών δυνάμεων στο εξωτερικό και ειδικότερα στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα αναθεωρήσει τις αποφάσεις του το επόμενο διάστημα. Τόνισε δε, ότι η μάχη με το Ισλαμικό Κράτος θα είναι μακράς διάρκειας. 

«Συνεχίζουμε να αυξάνουμε τους ρυθμούς παράδοσης υλικού υψηλής σημασίας, μεταξύ του οποίου συμπεριλαμβάνονται και αντιαρματικά όπλα, στις ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας και έχω ξεκαθαρίσει στην ομάδα μου ότι θα κάνουμε περισσότερα για να εκπαιδεύσουμε και εξοπλίσουμε την μετριοπαθή αντιπολίτευση στη Συρία», δήλωσε ο Ομπάμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης