Α. Σβαρτσενέγκερ: Έκανε βόλτα με ποδήλατο και μετά φάρσες στους τουρίστες του Μαντάμ Τισό!

Α. Σβαρτσενέγκερ: Έκανε βόλτα με ποδήλατο και μετά φάρσες στους τουρίστες του Μαντάμ Τισό!

Προωθώντας το πρότζεκτ του After School All Stars, o Σβαρτσενέγκερ προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τα προβλήματα εκπαίδευσης των φτωχότερων παιδιών

Α. Σβαρτσενέγκερ: Έκανε βόλτα με ποδήλατο και μετά φάρσες στους τουρίστες του Μαντάμ Τισό!
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους κατοίκους του Λονδίνου, την Τετάρτη το πρωί, όταν οι ανυποψίαστοι που πήγαιναν στις δουλειές τους, αντίκρυσαν τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, να κάνει βόλτα στο Πικαντίλι, πάνω σε ένα παραδοσιακό ενοικιαζόμενο ποδήλατο, γνωστό ως Boris bike. Μάλιστα, ο Νταν Μόργκαν έκανε και σχετική ανάρτηση στο Twitter, όπου σχολίασε το γεγονός πως ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, δεν φορούσε κράνος.



Μια μέρα μετά, αποφάσισε να κάνει με άλλο τρόπο αισθητή την παρουσία του. Και τι καλύτερο, από το να κάνει φάρσες στους ανυποψίαστους τουρίστες, που θα είχαν την τύχη, εκείνη τη μέρα, να επισκεφτούν το διάσημο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Μαντάμ Τισό.

Φυσικά το έργο του 67χρονου, διευκολύνθηκε από το γεγονός πως είναι «Ο Εξολοθρευτής». Βάφτηκε λοιπόν κατάλληλα και πόζαρε, ως το κέρινο άγαλμά του και μόλις οι τουρίστες πήγαιναν να φωτογραφηθούν, ξαφνικά ζωντάνευε, σκορπώντας στιγμιαία τρομάρα και φυσικά άφθονα χαμόγελα!
Κλείσιμο



Η κίνησή του αυτή, έγινε με απώτερο σκοπό να προωθήσει το πρόγραμμα After School All-Stars, που ίδρυσε ο ίδιος το 1992 και βοηθά παιδιά με οικονομικές αδυναμίες, σε θέματα εκπαίδευσης και πλέον έχει πάνω από 72.000 συμμετέχοντες σε 326 σχολεία.

«Έμαθα ότι όσο πιο γελοία πράγματα κάνω, τόσο καλύτερα περνάτε εσείς και τόσο περισσότερο μαθαίνετε γι' αυτό που κάνω» είπε και συμπλήρωσε: «Η μεγαλύτερη ευθύνη μας είναι τα παιδιά, όμως είναι αυτά με τη μικρότερη εκπροσώπηση στα καπιτώλια που αντί να χρηματοδοτούν αυτά και το μέλλον, χρηματοδοτούν ενηλίκους και το παρόν τους». 
Απολαύστε τον:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης