Βίντεο: Δάσκαλος «έρανε» με λίρες τα κεφάλια των καλών μαθητών!

Βίντεο: Δάσκαλος «έρανε» με λίρες τα κεφάλια των καλών μαθητών!

Ο διευθυντής δημοτικού σχολείου στην πόλη Καραμάν της κεντρικής Τουρκίας, επέλεξε έναν μάλλον ανορθόδοξο τρόπο, για να επιβραβεύσει τους καλούς μαθητές της τάξης του για τις επιδόσεις τους

Βίντεο: Δάσκαλος «έρανε» με λίρες τα κεφάλια των καλών μαθητών!
Ο διευθυντής δημοτικού σχολείου, στην πόλη Καραμάν της κεντρικής Τουρκίας, επέλεξε έναν μάλλον ανορθόδοξο τρόπο για να επιβραβεύσει τους καλούς μαθητές της τάξης του για τις επιδόσεις τους.

Έπειτα από διαγωνισμό στο διάβασμα, ο δάσκαλος Umit Ibrahim Ozturk κάλεσε κοντά του, στην έδρα, τους τρεις πρώτους μαθητές και, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων παιδιών, άρχισε να ρίχνει στα κεφάλια τους λίρες!

Κλείσιμο


Ταυτόχρονα, τους έλεγε: «Ας ρίξω χρήματα πάνω από τα κεφάλια σας, μόλις τα έφερα από την τράπεζα, είναι ολοκαίνουργια, απολαύστε τα»...

Ο δάσκαλος έριξε το ποσό των 20 λιρών στο κεφάλι του πρώτου μαθητή και το ποσό των δέκα και πέντε λιρών, στο δεύτερο και τρίτο μαθητή, αντίστοιχα.



Η πράξη του δασκάλου βιντεοσκοπήθηκε και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του σχολείου, αλλά οι αντιδράσεις και τα αρνητικά σχόλια των γονιών ανάγκασαν το σχολείο να αφαιρέσει το επίμαχο βίντεο, ενώ η τοπική κυβέρνηση διεξάγει έρευνα για το περίεργο περιστατικό.



Στο μεταξύ, όταν το βίντεο κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο, έγινε viral, ενώ η όχι και τόσο συνηθισμένη είδηση απασχόλησε και τον Τύπο στη γειτονική χώρα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης