Ιρλανδία: «Fuck Υeaahhh» από τον υπ. Ισότητας για τους γάμους των ομοφυλόφιλων

Ιρλανδία: «Fuck Υeaahhh» από τον υπ. Ισότητας για τους γάμους των ομοφυλόφιλων

Δείτε το ενθουσιώδες tweet του Έον Ο'Ρίορντεν στην απόφαση των Ιρλανδών να πουν «ναι» στους γάμους μεταξύ προσώπων του ιδίου φύλου

Ιρλανδία: «Fuck Υeaahhh» από τον υπ. Ισότητας για τους γάμους των ομοφυλόφιλων
Η πρώτη χώρα που θα αναγνωρίσει τους γάμους ομοφυλοφίλων μέσω δημοψηφίσματος θα γίνει η Ιρλανδία. Οι ψηφοφόροι της χώρας προσήλθαν μαζικά στις κάλπες το Σάββατο και έδωσαν την ξεκάθαρη απάντησή τους στο θέμα: «Ναι». 

Τα τελικά αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν το απόγευμα του Σαββάτου, ωστόσο μέχρι τώρα τα στοιχεία δείχνουν ότι η πρόταση έχει υπερψηφιστεί. 

Την απόφαση των Ιρλανδών ψηφοφόρων υποδέχτηκε με ενθουσιασμό ο υπουργός Ισότητας της χώρας, Έον Ο'Ρίορντεν, ο οποίος έγραψε στο Twitter «Fuck Yeaahhh» θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους. 


Κλείσιμο

Νωρίτερα ο Ο'Ρίορντεν είχε δηλώσει ότι φαίνεται ότι ακόμα και περιοχές της μεσαίας τάξης «που δεν είναι κατ' ανάγκη φιλελεύθερες ψήφισαν ένα ηχηρό ναι» στον γάμο μεταξύ προσώπων του ιδίου φύλου.

Ο Τζον Μάρεϊ, του Καθολικού ερευνητικού Ινστιτούτου Αϊόνα, ο οποίος είχε ταχθεί κατά της πρότασης αυτής, παραδέχτηκε ότι κατά πάσα πιθανότητα έχει υπερψηφιστεί. "Όλοι φαίνεται ότι προβλέπουν ένα 'Ναι'... όπως φαίνεται προς το παρόν. Είναι απογοητευτικό", σχολίασε. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης