Βίντεο: Αστυνομικός ρίχνει αναίσθητη μεθυσμένη γυναίκα μπροστά στην 6χρονη κόρη της

Βίντεο: Αστυνομικός ρίχνει αναίσθητη μεθυσμένη γυναίκα μπροστά στην 6χρονη κόρη της

«Μαμά, μαμά» ακούγεται να φωνάζει το μικρό κορίτσι όταν βλέπει τη μητέρα της να πέφτει με δύναμη στο οδόστρωμα

Βίντεο: Αστυνομικός ρίχνει αναίσθητη μεθυσμένη γυναίκα μπροστά στην 6χρονη κόρη της
Την σοκαριστική στιγμή με έναν αστυνομικό να ρίχνει στο έδαφος μια καταφανώς μεθυσμένη γυναίκα, η οποία στη συνέχεια χάνει τις αισθήσεις της αφού το κεφάλι της χτύπησε με δύναμη στο οδόστρωμα, κατέγραψε κάμερα.

Όλα, μάλιστα, συνέβησαν μπροστά στα μάτια της 6χρονης κόρης της γυναίκας που ακούγεται στο βίντεο να ουρλιάζει “μαμά, μαμά”.

Κλείσιμο
Όσοι βρέθηκαν έξω από το εμπορικό κέντρο Round Rock strip όπου συνέβη το βίαιο περιστατικό, άκουσαν τον αρχηγό της αστυνομίας να υπερασπίζεται τον συνάδελφό του, Μπεν Τζόνσον.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Βιβιάνα Κιθ,  η οποία ήταν σαφώς σε κατάσταση μέθης και οδηγούσε μεθυσμένη με την 6χρονη κόρη της στο αυτοκίνητο, πρόβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψη.

Την εκδοχή αυτή περιέγραψε μάρτυρας στο τηλεοπτικό κανάλι KVUE "Ο αστυνομικός έκανε σωστά τη δουλειά του, μιλούσε στη γυναικά ήρεμα, δεν ήταν θυμωμένος",είπε και συμπλήρωσε, ότι "είναι ατυχές το γεγονός ότι αυτή η κυρία προσποιήθηκε ότι χτύπησε το κεφάλι της και έπεσε αναίσθητη, αλλά εγώ θα σας πω ότι , ο αστυνομικός έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει σε μια κατάσταση όπως αυτή."

Ο αστυνομικός επιχείρησε να ακινητοποιήσει την Κιθ μετά από κλήσεις υπαλλήλων καταστήματος για νύχια οι οποίοι υποστήριζαν ότι βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση.

Όπως ανέφερε μια πελάτισσα του μαγαζιού νυχιών στην κάμερα, η ύποπτη γυναίκα “φώναζε προκαλώντας αναστάτωση. Έλεγε πως ήταν πολύ κουρασμένη και όταν της απάντησαν ότι ίσως θα έπρεπε να επιστρέψει σπίτι να ξεκουραστεί, έφυγε και στη συνέχεια σκόνταψε”.

Ο άνδρας που τραβούσε το βίντεο φοβήθηκε, καθώς είδε το κεφάλι της γυναίκας να χτυπά στο πεζοδρόμιο. Μαζί με δυο άλλους άνδρες προσπαθούσαν να καταλάβουν αν η γυναίκα ζούσε. Ο αστυνομικός από την πλευρά του γύρισε τη γυναίκα ανάσκελα και μέτρησε τους σφυγμούς της περιμένοντας την άφιξη του ασθενοφόρου.

Μάρτυρες έσπευσαν να βοηθήσουν το μικρό κορίτσι, το οποίο έτρεξε με τη σειρά του να βοηθήσει τη μαμά της.

"Αρχίσαμε να μιλάμε με τη μικρή, η οποία μας είπε ότι η μητέρα της ήταν μεθυσμένη όλη μέρα και ότι πεινούσε”, θα πει μια άλλη μάρτυς.

Η Κιθ αντιμετωπίζει κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, ωστόσο έρευνα για χρήση βίας έχει διαταχθεί και σε βάρος του αστυνομικού.

Η γιαγιά της μικρής είπε ότι ευτυχώς η 6χρονη δεν θυμάται τι συνέβη ακριβώς, ενώ δήλωσε απογοητευμένη και θυμωμένη που η εγγονή της βίωσε όλο αυτό.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης