Ποιος είναι ο Γάλλος υπουργός που παντρεύτηκε τη δασκάλα του

Ποιος είναι ο Γάλλος υπουργός που παντρεύτηκε τη δασκάλα του

Ο 37χρονος ανερχόμενος πολιτικός της Γαλλίας παντρεύτηκε την κατά 20 χρόνια μεγαλύτερή του, πρώην δασκάλα του - Εχει γίνει και... παππούς, καθώς τα παιδιά της γυναίκας του από τον πρώτο της γάμο έχουν ήδη δικά τους παιδιά

Ποιος είναι ο Γάλλος υπουργός που παντρεύτηκε τη δασκάλα του
Πλέκοντας το εγκώμιο του Γάλλου υπουργού Οικονομίας, Εμανουέλ Μακρόν, η εφημερίδα "Bild" αποκαλύπτει την τρυφερή σχέση του 37χρονου πολιτικού με την δασκάλα του την οποία και παντρεύτηκε. Η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας δημοσιεύει μάλιστα στην ιστοσελίδα της μία φωτογραφία του ζευγαριού που προδίδει τον παράφορο έρωτά του. 

Απεικονίζοντας τον Μακρόν να φιλάει με πάθος την σύζυγό του, Μπριζίτ Τρονιό , την οποία νυμφεύτηκε το 2007, στην αμμουδερή παραλία της Le Touquet (βόρεια Γαλλία) η γερμανική εφημερίδα "Bild" κάνει μία αναδρομή στην πορεία του Μακρόν μέχρι το Ελιζέ. 



Ο Σοσιαλιστής πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ επέλεξε να αναθέσει τα ηνία του υπουργείου Οικονομίας στον Μακρόν, έναν πολιτικό φιλόδοξο, χαρισματικό και πολλά υποσχόμενο, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα.
Κλείσιμο



«Αδιαμφισβήτητα είναι ο σταρ της γαλλικής πολιτικής και ο τελευταίος θρίαμβος του Φρανσουά Ολάντ. Ο "Μανού", όπως είναι το παρατσούκλι του, είναι εδώ και οκτώ μήνες υπουργός Οικονομίας της Γαλλίας και ο νεότερος σε ηλικία υπουργός σε όλη την Ευρώπη. Ο κεραυνοβόλος έρωτάς του με την δασκάλα του, Μπριζίτ τον οδήγησε μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας», γράφει η "Bild". 





Η κατά 20 χρόνια μεγαλύτερή του Μπριζίτ είχε ήδη αποκτήσει τρία παιδιά από τον πρώτο της γάμο ενώ, όπως επισημαίνει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας,  ο Εμανουέλ Μακρόν έχει γίνει ήδη παππούς! Έχει αποκτήσει έξι εγγόνια από τα παιδιά της γυναίκας  του, σχολιάζει η "Bild".



Με την οικογένειά του απολαμβάνει όλα τα Σαββατοκύριακα στη βίλα του, στην περιοχή της "Le Touquet" στη βόρεια Γαλλία. Ο «Μότσαρτ του Ελιζέ», όπως τον έχουν βαπτίσει τα γαλλικά ΜΜΕ σχολιάζοντας την μεγάλη αγάπη του για το πιάνο, είναι ένας ανερχόμενος πολιτικός και οι ικανότητες του θα φανούν σύντομα, γράφει η γερμανική εφημερίδα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης