Η... ζεστή υποδοχή ξανθιάς ρεπόρτερ στο δήμαρχο της Νέας Υόρκης

Η... ζεστή υποδοχή ξανθιάς ρεπόρτερ στο δήμαρχο της Νέας Υόρκης

Ο δήμαρχος της «πόλης που δεν κοιμάται ποτέ» ανταπέδωσε τα φιλιά και απόλαυσε το ρόφημα καυτής σοκολάτας που του πρόσφερε η ρεπόρτερ

Η... ζεστή υποδοχή ξανθιάς ρεπόρτερ στο δήμαρχο της Νέας Υόρκης
Με φιλιά στο μάγουλο και ζεστή σοκολάτα υποδέχτηκε μία ξανθιά ρεπόρτερ του CNN τον δίμετρο δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Μπιλ Ντε Μπλάζιο πριν αρχίσει να του κάνει ερωτήσεις σχετικά με το "ήρεμο", πως αποδείχθηκε τελικά πέρασμα της χιονοθύελλας "Juno" από το "Μεγάλο Μήλο".


 
Κλείσιμο
Για του λόγου το αληθές, οι αμερικανικές ιστοσελίδες ανέβασαν στο Διαδίκτυο και το σχετικό βίντεο, όπου η Αμερικανίδα δημοσιογράφος, περιμένει με το μικρόφωνο σε δρόμο της Νέας Υόρκης και όταν βλέπει τον Ντε Μπλάζιο, σπεύδει να τον φιλήσει στο μάγουλο. 

Ο δήμαρχος της "πόλης που δεν κοιμάται ποτέ" ανταπέδωσε τα φιλιά και απόλαυσε το ρόφημα καυτής σοκολάτας που του πρόσφερε η ρεπόρτερ. 

Για τον αμερικανικό Τύπο, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης ήταν ιδιαίτερα οικείος με την ξανθιά δημοσιογράφο. Μετά τα σταυρωτά... φιλιά, η δημοσιογράφος του αμερικανικού δικτύου άρχισε τη συνέντευξη ζητώντας από τον Ντε Μπλάζιο να εξηγήσει στους Αμερικανούς τους λόγους για τους οποίους έπεσαν έξω τα υπολογιστικά μοντέλα της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ προκαλώντας άδικα πανικό στην κοινή γνώμη καθώς η χιονοθύελλα που πλήττει τις βόρειες και ανατολικές πολιτείες των ΗΠΑ δεν ήταν καταστροφική για τη Νέα Υόρκη.    
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης