Αγγλία: Τους έψαξε η αστυνομία μέσω facebook και εντοπίστηκαν σε 10 λεπτά!

Αγγλία: Τους έψαξε η αστυνομία μέσω facebook και εντοπίστηκαν σε 10 λεπτά!

Νιόπαντρο ζευγάρι βρήκε τις φωτογραφίες του γάμου του με τον πιο... παράδοξο τρόπο - Διαβάστε πώς κινήθηκαν οι Αρχές για να τους παραδώσουν ένα στικάκι

Αγγλία: Τους έψαξε η αστυνομία μέσω facebook και εντοπίστηκαν σε 10 λεπτά!
Αυτή είναι η δύναμη των social media! Ένα νιόπαντρο ζευγάρι στην Αγγλία βρήκε τις φωτογραφίες του γάμου του με τον πιο... παράδοξο τρόπο.

Το στικάκι με τις «πολύτιμες» φωτογραφίες έφτασε στα χέρια της αστυνομίας του Εσσεξ, η οποία έσπευσε να το παραδώσει. Το πρόβλημα που δυσκόλευε τη διαδικασία φυσικά ήταν ότι δεν γνώριζε κανείς τα ονόματά τους.  

Τι έκανε; Ζήτησε τη βοήθεια του facebook... Δύο φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο συγκεκριμένο ιστότοπο και αμέσως και οι δύο φωτογραφίες έγιναν viral. Σύμφωνα με τον independent οι χρήστες έκαναν share τις φωτογραφίες 1000 φορές.


Κλείσιμο

Χρειάστηκαν μόνο 10 λεπτά για να βρεθούν οι ιδιοκτήτες του φωτογραφικού άλμπουμ...

Φίλοι του ζευγαριού πρόσεξαν την ανάρτηση της αστυνομίας και έκαναν tag την κοπέλα, η οποία γεμάτη από χαρά πόσταρε στο λογαριασμό της. «Σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλους για το ενδιαφέρον! Είναι πράγματι τόσο συγκινητικό όλο αυτό. Ακόμη και άνθρωποι που δεν γνωρίζαμε μοιράστηκαν τις φωτογραφίες και βοήθησαν. Είμαι σκλαβωμένη από την ευγένειά σας». 

Την ίδια ώρα, υπάρχουν και χρήστες που σχολιάζουν αρνητικά την πρωτοβουλία της αστυνομίας, η οποία θέλησε τη βοήθεια του facebook για να βρει το ζευγάρι. 



 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης