Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ λανσάρει ρολόι 12.000 ευρώ στη χειμαζόμενη Ρωσία

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ λανσάρει ρολόι 12.000 ευρώ στη χειμαζόμενη Ρωσία

«Η πολυτέλεια δεν βασίζεται στο ρούβλι, βασίζεται στην πνευματική δύναμη των Ρώσων» είπε ο διάσημος ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα απέκτησε τη ρωσική υπηκοότητα

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ λανσάρει ρολόι 12.000 ευρώ στη χειμαζόμενη Ρωσία
Μπορεί η Ρωσία να περνάει ημέρες οικονομικής κρίσης αλλά αυτό ουδόλως πτόησε τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ ο οποίος αποφάσισε να λανσάρει ένα πολυτελές ρολόι αξίας περίπου 12.000 ευρώ.

Το όνομα της συλλογής του ελβετού ωρολογοποιού Custo είναι «Περήφανος που είμαι Ρώσος».

Στο καντράν δεσπόζει ένας ρωσικός δικέφαλος αετός με χρυσό περίβλημα.

Παρά την τσιμπημένη τιμή ειδικά εν μέσω κρίσης, ο Ντεπαρντιέ, ο οποίος απέκτησε πρόσφατα τη ρωσική υποκοότητα, κάλεσε τους Ρώσους να μην ανησυχούν.

«Η πολυτέλεια δεν βασίζεται στο ρούβλι, βασίζεται στην πνευματική δύναμη των Ρώσων και πιστεύω ότι πνευματική μας δύναμη θα επικρατήσει και όλα θα είναι καλά, αρκεί να μας αφήσουν στην ηρεμία μας» δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός.
Κλείσιμο

Στη διαφήμιση του ρολογιού ο Ντεπαρντιέ εμφανίζεται να χτυπά τη γροθιά του στο τραπέζι και να φωνάζει με βαριά ρωσική προφορά: Είμαι περήφανος που είμαι Ρώσος.



Ωστόσο η προσπάθειά του να μιλήσει ρωσικά στην παρουσιάση του ρολογίου δεν στέφθηκε απο επιτυχία αφού τελικά κατέληξε ακόμα και το «καλησπέρα» να το πει στα γαλλικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης