Βίντεο: Η... Mercedes του φίλου της «πλήρωσε» για την απιστία του

Βίντεο: Η... Mercedes του φίλου της «πλήρωσε» για την απιστία του

Μια 25χρονη γυναίκα έπιασε στο κρεβάτι τον 27χρονο φίλο της με άλλη - Το μένος της το πλήρωσε η αστραφτερή, κατάλευκη Μερσεντές του...

Βίντεο: Η... Mercedes του φίλου της «πλήρωσε» για την απιστία του
Οι γυναίκες είναι πιο ευρηματικές και πιο πανούργες από τους άντρες γενικά, αλλά όταν πρόκειται για θέματα ερωτικής αντιζηλίας και εκδίκησης γίνονται και επικίνδυνες.

Η 25χρονη Maria Alejandra Samaniego από την πόλη Barranquilla της Κολομβίας, επισκέφθηκε το σπίτι του 27χρονου συντρόφου της Pabil Muniz Quintanilla και τον βρήκε στο κρεβάτι με μια άλλη γυναίκα.

Κλείσιμο
Η 25χρονη, μετά τον καυγά που ακολούθησε, αποχώρησε και όλα έδειχναν ότι το θέμα τελείωσε εκεί, αλλά ο 27χρονος δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθούσε.



Η νεαρή γυναίκα πήρε ένα μαύρο μαρκαδόρο και την φίλη της Valeria και ξαναπήγε στο σπίτι του συντρόφου της και συγκεκριμένα στο γκαράζ του σπιτιού, όπου υπήρχε η κατάλευκη και αστραφτερή Μερσεντές του 27χρονου άπιστου.

Η 25χρονη ζήτησε από τη φίλη της να την καταγράφει σε βίντεο, ενώ η ίδια «ζωγράφιζε» πάνω στο αυτοκίνητο του καλού της βρισιές, κάποιες από τις οποίες αφορούσαν τον «ανδρισμό» του.



Όταν το βίντεο αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, οι χρήστες ανέβασαν ποικίλα σχόλια, με άλλους να υπερασπίζονται την 25χρονη για την ενέργειά της και κάποιους να αναφέρουν ότι η πράξη της είναι το ίδιο καταδικαστέα με εκείνη του συντρόφου της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης