Η δούκισσα της Άλμπα δεν αφήνει τίποτα από την περιουσία της στον σύζυγό της!

Η δούκισσα της Άλμπα δεν αφήνει τίποτα από την περιουσία της στον σύζυγό της!

Ο 64χρονος σύζυγος της Ισπανίδας δούκισσας της Άλμπα, που απεβίωσε την Πέμπτη από πνευμονία σε ηλικία 88 ετών, δεν θα λάβει τίποτα από την αμύθητη περιουσία της

Η δούκισσα της Άλμπα δεν αφήνει τίποτα από την περιουσία της στον σύζυγό της!
Η περιβόητη δούκισσα της Άλμπα από την Ισπανία απεβίωσε χθες σε νοσοκομείο της Σεβίλης σε ηλικία 88 ετών από πνευμονία. Η δούκισσα είχε κατά καιρούς απασχολήσει τον Τύπο λόγω της τεράστιας περιουσίας της, που σύμφωνα με το Forbes υπολογίζεται σε 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά και εξαιτίας του γάμου της, το 2011 με τον κατά 24 χρόνια νεώτερό της Αλφόνσο Ντίεζ.



Κλείσιμο
Τα έξι παιδιά της δούκισσας είχαν εκφράσει τις έντονες αντιρρήσεις τους για τον  γάμο της μητέρας τους και εκείνη είχε δηλώσει ότι ο Αλφόνσο, που είναι δημόσιος υπάλληλος, δεν ενδιαφέρεται για την περιουσία της, αλλά μόνο για την ίδια...



Σύμφωνα με τις τότε δηλώσεις της δούκισσας, που είναι περισσότερο γνωστή με το όνομα «Καγετάνα», ο Αλφόνσο είχε υπογράψει επίσημο έγγραφο παραίτησης από την περιουσία της ζάπλουτης συζύγου του τον Οκτώβριο του 2011, λίγες ημέρες πριν από τον γάμο τους.



Έτσι η αμύθητη περιουσία της 88χρονης δούκισσας θα περάσει στα έξι παιδιά της, που κληρονομούν μεταξύ άλλων και ένα παλάτι το καθένα, αλλά και στα οκτώ εγγόνια της, στα οποία έχει αφήσει ένα σημαντικό κομμάτι της αμύθητης περιουσία της.



Στην κατοχή της δούκισσας εκτός από τεράστιες εκτάσεις γης και παλάτια στην Ισπανία, ανήκαν 50.000 κομμάτια έργα τέχνης, 18.000 σπάνια βιβλία, αλλά πολλά στοιχεία της κινητής και ακίνητης περιουσίας της δεν είναι δυνατόν να πουληθούν, επειδή αποτελούν μέρος της Ισπανικής Ιστορίας, γι' αυτό τον λόγο η ίδια είχε γράψει στην αυτοβιογραφία της: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για χρήματα, πολλοί άνθρωποι συγχέουν τα περιουσιακά στοιχεία με τα μετρητά, δεν είχα ποτέ πολλά μετρητά».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης