Οδηγός έριξε το αυτοκίνητό του σε πεζούς στην Ανατολική Ιερουσαλήμ

Οδηγός έριξε το αυτοκίνητό του σε πεζούς στην Ανατολική Ιερουσαλήμ

Ένας νεκρός και τουλάχιστον δέκα τραυματίες  - Ο οδηγός στη συνέχεια επιτέθηκε με σιδηρολοστό σε περαστικούς και αστυνομικούς

Οδηγός έριξε το αυτοκίνητό του σε πεζούς στην Ανατολική Ιερουσαλήμ
Ένας οδηγός έριξε σήμερα το αυτοκίνητό του πάνω σε πεζούς στην Ανατολική Ιερουσαλήμ προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό τουλάχιστον δέκα.

Όπως έγινε γνωστό, ο άντρας υπέκυψε στα τραύματά του λίγο μετά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο, ενώ κάποιοι από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.



Κλείσιμο
Ο οδηγός έριξε το αυτοκίνητό του πάνω σε πεζούς και στη συνέχεια βγήκε από αυτό και επιτέθηκε με σιδηρολοστό σε περαστικούς και αστυνομικούς, πριν τον πυροβολήσει και τον σκοτώσει ένας αστυνομικός, μετέδωσε ο δημόσιος ισραηλινός ραδιοσταθμός.



Το επεισόδιο σημειώνεται ακριβώς δύο εβδομάδες αφότου ένας Παλαιστίνιος από την Ανατολική Ιερουσαλήμ είχε οδηγήσει το αυτοκίνητό του εναντίον ανθρώπων που περίμεναν σ' ένα σταθμό τρένου στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, με αποτέλεσμα να σκοτώσει ένα μωρό και να τραυματίσει οκτώ άλλους, προτού άνδρες της ισραηλινής αστυνομίας το πυροβολήσουν και τον σκοτώσουν.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης