Φωτογραφίες: Από την «αγκαλιά» του Έμπολα στην αγκαλιά του Ομπάμα

Φωτογραφίες: Από την «αγκαλιά» του Έμπολα στην αγκαλιά του Ομπάμα

Λίγες ώρες μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο η νοσοκόμα Νίνα Φάρμ βρέθηκε στο Οβάλ Γραφείο

Φωτογραφίες: Από την «αγκαλιά» του Έμπολα στην αγκαλιά του Ομπάμα
Στον Λευκό Οίκο βρέθηκε λίγες ώρες μετά το εξιτήριο της από το νοσοκομείο στο οποιό νοσηλευόταν με Έμπολα η νοσοκόμα Νίνα Φαρμ.

Όπως εξήγησε ο εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου Τζος Έρνεστ η απόφαση για την παρουσία της κυρίας Φαρμ στην Ουάσινγκτον ήταν «μια ευκαιρία για να την ευχαριστήσει για τις υπηρεσίες της».



Παράλληλα η περίπτωση της νοσοκόμας από το Ντάλας που νοσηλευόταν από τις 16 Οκτωβρίου ήταν μια απόδειξη της δύναμης του υγειονομικού συστήματος των ΗΠΑ με τον Έρνεστ να τονίζει ότι «είναι μια απτή υπενθύμιση ότι έχουμε τις καλύτερες ιατρικές υποδομές στον κόσμο».
Κλείσιμο



Όπως σημείωσε, δε, με νόημα ο Έρνεστ η Φαρμ δεν υποβλήθηκε σε καμία ειδική εξέταση προκειμένου να βρεθεί στο Οβάλ Γραφείο καθώς είχαν προηγηθεί πέντε διαφορετικές περιπτώσεις στις οποίες είχε βρεθεί «καθαρή» από τον ιό.



Την ίδια ώρα εκπρόσωπος του Κέντρου Λοιμώξεων των ΗΠΑ (CDC) δήλωσε ότι η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να μπαίνουν σε καραντίνα όλοι οι υγειονομικοί υπάλληλοι που επιστρέφουν από χώρες της Νότιας Αφρικής.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης