Δείτε τον Σιμόν Πέρες σε ρόλο… πιτσαδόρου

Δείτε τον Σιμόν Πέρες σε ρόλο… πιτσαδόρου

Χιουμοριστικό βίντεο με τον πρώην πρόεδρο του Ισραήλ να αναζητά νέα απασχόληση - Από υπάλληλος σε πρατήριο καυσίμων, μέχρι εκπαιδευτής για ελεύθερη πτώση

 

Δείτε τον Σιμόν Πέρες σε ρόλο… πιτσαδόρου

Μπορεί να έληξε η θητεία του, όμως, ο πρώην πρόεδρος του Ισραήλ, Σιμόν Πέρες, δεν αφήνει ανεκμετάλλευτο τον ελεύθερο χρόνο του και καταπιάνεται με πολλές δραστηριότητες, οι οποίες όμως πάνε κόντρα στην πολυετή πολιτική του καριέρα.

Με χιουμοριστική διάθεση, ειρωνεία και πολύ κέφι, ο 91χρονος Ισραηλινός πρώην πρόεδρος αποδεικνύει ότι θα μπορούσε να είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός καθώς σε βίντεο που μεταδόθηκε από ισραηλινό τηλεοπτικό σταθμό δίνει την απάντηση σε όσους ενδέχεται να ρωτούν «τι θα κάνει τώρα ο Πέρες;».

Στα πλάνα του χιουμοριστικού βίντεο φαίνεται ο Πέρες να αδειάζει το προεδρικό γραφείο του και αμέσως μετά να απευθύνεται σε ένα γραφείο ευρέσεως εργασίας, όπου η υπάλληλος δε δείχνει ιδιαίτερα πρόθυμη να τον βοηθήσει στην αναζήτησή του, ενώ του λέει πως σύμφωνα με το βιογραφικό του δεν έχει καμία επαγγελματική εμπειρία.

Μάταια ο Πέρες απαριθμεί τα προσόντα του, εκ των οποίων το άρμεγμα αγελάδας και τη φροντίδα κοπαδιών προβάτων, καθώς η υπάλληλος τον αποστομώνει απαντώντας πως όλα πλέον είναι αυτοματοποιημένα και οι περισσότεροι είναι χορτοφάγοι.

Κλείσιμο

Ο άνεργος Πέρες, λοιπόν, απογοητευμένος απευθύνεται σε πρατήριο καυσίμων, όπου αποτυγχάνει ως υπάλληλος γιατί μιλάει συνέχεια με τους πελάτες για την ισραηλινή πολιτική, έπειτα γίνεται πιτσαδόρος, στη συνέχεια ταμίας σε σούπερ μάρκετ, ενώ τολμά να γίνει ακόμα και εκπαιδευτής για ελεύθερη πτώση.

Το σενάριο είναι επιτυχημένο, ο 91χρονος έχει ενέργεια εφήβου και οι διάλογοι χαρίζουν χαμόγελα στους θεατές, ενώ το βίντεο, το οποίο στη συνέχεια αναρτήθηκε στο YouTube έχει συγκεντρώσει σχεδόν 140.000 θεάσεις.

Δείτε το βίντεο:

 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης