Δύο νεκροί Παλαιστίνιοι σε βίαιες συγκρούσεις στη Δυτική Όχθη

Δύο νεκροί Παλαιστίνιοι σε βίαιες συγκρούσεις στη Δυτική Όχθη

Το ένα από τα δύο θύματα είναι ένας 25χρονος άνδρας, ο οποίος ήταν μεταξύ των τουλάχιστον 10.000 διαδηλωτών που συγκρούστηκαν με ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις - Επτά τραυματίστηκαν σοβαρά

Δύο νεκροί Παλαιστίνιοι σε βίαιες συγκρούσεις στη Δυτική Όχθη
Τα ισραηλινά στρατεύματα πυροβόλησαν και σκότωσαν δύο Παλαιστίνιους την Πέμπτη το βράδυ κατά τη διάρκεια βίαιων συγκρούσεων μεταξύ παλαιστίνιων διαδηλωτών και του ισραηλινού στρατού στη Δυτική Όχθη, βόρεια της Ιερουσαλήμ. 

Σύμφωνα με αξιωματούχους των υπηρεσιών ασφαλείας και ιατρικές παλαιστινιακές πηγές το ένα από τα δύο θύματα είναι ένας 25χρονος άνδρας, που ονομάζεται Μοχάμεντ Αλ-Ααράι ο οποίος ήταν μεταξύ των τουλάχιστον 10.000 διαδηλωτών που συγκρούστηκαν με ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις και συνοριακούς φρουρούς στο πέρασμα Καλάντια ανάμεσα στην Ιερουσαλήμ και τη Ραμάλα. Τουλάχιστον άλλοι είκοσι άνθρωποι τραυματίστηκαν, κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων μεταξύ των οποίων πολλοί από πραγματικά πυρά, ανέφεραν οι ίδιες παλαιστινιακές πηγές. Επτά από αυτούς είναι σοβαρά τραυματισμένοι.

«Υπάρχουν χιλιάδες διαδηλωτές» δήλωσε ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. «Καίνε ελαστικά και ρίχνουν βόμβες μολότοφ και κροτίδες στους στρατιώτες και τους συνοριοφύλακες» συμπλήρωσε. «Οι στρατιώτες απάντησαν» είπε ο ισραηλινός στρατιωτικός εκπρόσωπος, αλλά δεν επιβεβαίωσε ούτε αρνήθηκε τη χρήση πραγματικών πυρών κατά των διαδηλωτών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης