Ιταλία: Εγκατέλειψε η Φραντσέσκα Πασκάλε τον Μπερλουσκόνι;

Ιταλία: Εγκατέλειψε η Φραντσέσκα Πασκάλε τον Μπερλουσκόνι;

Σύμφωνα με ραδιοφωνική εκπομπή η 28χρονη αρραβωνιαστικιά του πρώην Καβαλιέρε μάζεψε τα πράγματά της από τη χρυσή «φωλιά» του πρώην πρωθυπουργού - Πέντε μόλις ημέρες από τους πανηγυρισμούς για την αθώωσή του στην υπόθεση Ρούμπι-γκέιτ

Ιταλία: Εγκατέλειψε η Φραντσέσκα Πασκάλε τον Μπερλουσκόνι;
 

Τέλειωσε η

dolce
Κλείσιμο
vita της 28χρονης Φραντσέσκα Πασκάλε στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι; Εξανεμίζονται τα σχέδια για πλούσιο γάμο και ακόμα πλουσιότερη συζυγική ζωή; Διαλύονται όλα τα όνειρα του πρώην Καβαλιέρε να έχει στο πλάι του τη φλογερή Ναπολιτάνα, η οποία τον έπεισε να δώσει τέλος στα ξέφρενα πάρτι μπούνγκα-μπούνγκα;


Σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα είναι «ναι», καθώς η νεαρή Πασκάλε φέρεται να εγκατέλειψε τον Μπερλουσκόνι, έπειτα από έντονο καβγά.

Ο Τζουζέπε Κρουτσάνι στη ραδιοφωνική εκπομπή του «La Zanzara» του σταθμού Radio24, επικαλέστηκε «σοβαρές πηγές» και δήλωσε ότι το ειδύλλιο ανάμεσα στους δύο έληξε, με την Πασκάλε να έχει ετοιμάσει τις βαλίτσες της και να έχει φύγει από τη βίλα Άρκορε.


«Από σίγουρες πηγές μαθαίνω τη συνταρακτική είδηση: Η Φραντσέσκα Πασκάλε έφυγε από τη βίλα Άρκορε εχθές το πρωί. Η Πασκάλε δεν έφυγε από τη βίλα για να κάνει ένα ταξίδι, αλλά εγκατέλειψε την Άρκορε κυριολεκτικά. Δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για οριστική ή προσωρινή απόφαση, αλλά η κρίση ανάμεσα στην Φραντσέσκα και τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι υφίσταται. Αυτή, μάλιστα, οδήγησε τη νεαρή Ναπολιτάνα να απομακρυνθεί με τρόπο τραυματικό από την κατοικία του Καβαλιέρε. Σημειώθηκε καβγάς μεταξύ τους, εξαιτίας της υπερέκθεσης της Φραντσέσκα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης», δήλωσε ο Κρουτσάνι.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις φήμες ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας φέρεται να είναι ενοχλημένος με την υπερβολική παρουσία στα media της αγαπημένης του, αλλά και με την επιμονή της να εμπλέκεται με θέματα που αφορούν στο κόμμα Φόρτζα Ιτάλια.


Πράγματι, η νεαρή Ναπολιτάνα τον τελευταίο καιρό είναι ιδιαίτερα ενεργή σε ζητήματα του κόμματος, ενώ δε διστάζει να δίνει και συμβουλές στην κόρη του επικεφαλής της ιταλικής κεντροδεξιάς, Μαρίνα Μπερλουσκόνι, για την εμπλοκή της στην πολιτική.

Η εμμονή της, λοιπόν, με τα φώτα της δημοσιότητας δείχνει να ενοχλεί τον πρώην Καβαλιέρε, ο οποίος θα ήθελε μία γυναίκα πιο κλειστή, λιγότερα εκτεθειμένη στα media και αφοσιωμένη στις ανάγκες του.


Όλα αυτά, λίγες ημέρες μετά τους πανηγυρισμούς της Πασκάλε για την αθώωση του Μπερλουσκόνι στην υπόθεση «Ρούμπι-γκέιτ», αλλά και τις δηλώσεις της για δάκρυα χαράς μόλις έμαθε την απόφαση του δικαστηρίου.

Παράλληλα, την περασμένη εβδομάδα το ζευγάρι έδειχνε χαρούμενο ενώ γιόρταζε τα γενέθλια της νεαρής μαζί με στενούς φίλους.


Αν ευσταθούν οι πληροφορίες του Ιταλού δημοσιογράφου, πάντως, η Πασκάλε δε θα κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να παντρευτεί τον 78χρονο, με τον οποίο ισχυριζόταν ότι ήταν ερωτευμένη πολλά χρόνια πριν εκείνος πάρει διαζύγιο από τη δεύτερη σύζυγό του, Βερόνικα Λάριο. Παρόλα αυτά, η υπομονή της τη βράβευσε, καθώς μόλις χώρισε από τη μητέρα των παιδιών του, εκείνη του αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένη μαζί του, παρά τις αντιρρήσεις των γονιών της, οι οποίοι έλεγαν ότι τον θαυμάζουν πολύ αν και «θα μπορούσε να είναι πατέρας σου».

 

Ο έρωτας ανάμεσα τους άνθισε μία ημέρα μετά την επίθεση που ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας δέχθηκε στο Ντουόμο από άνδρα που τον τραυμάτισε με μικρογραφία του Καθεδρικού Ναού, με την Πασκάλε να του ζητά ότι θέλει να γίνει το κορίτσι του.

«Δεν υπάρχει περίπτωση. Είσαι πολύ νέα. Δε μπορώ να σου δώσω το μέλλον που σου αξίζει», φέρεται να της απάντησε ο τραυματισμένος Μπερλουσκόνι.


Στην πορεία, όπως δηλώνει, αναγκάστηκε να υπομείνει τις δεκάδες γυναίκες που τον φλέρταραν προσπαθώντας παράλληλα να του αποδείξει ότι δεν είναι μία από εκείνες, ενώ όπως τονίζει δεν πήγαινε στα πάρτι που διοργάνωνε στη βίλα του καθώς «δε θα μπορούσα να κρατηθώ», εννοώντας πως δε θα άντεχε στη θέα των γυναικών να βρίσκονται δίπλα του.

Η επιμονή της, όμως, επιβραβεύθηκε όταν το 2011 έγιναν επισήμως ζευγάρι.

Όσο για το ενδεχόμενο γάμου η ίδια λέει: «Τον αναζήτησα, τον φλέρταρα, τον έκανα να με ερωτευθεί, τον έκανα να με αρραβωνιαστεί. Ουσιαστικά κάνω τα πάντα εγώ: τώρα εκείνος πρέπει μόνο να πει το ναι».

Όσο για τον 78χρονο Μπερλουσκόνι, ο οποίος σπάνια αποκαλύπτει πτυχές της προσωπικής ζωής του, τότε δήλωνε πως η Πασκάλε βρέθηκε στο πλευρό του σε όλες τις δυσκολίες των τελευταίων ετών, χαρίζοντας του χαρά, ευτυχία «χωρίς να ζητήσει τίποτα σε αντάλλαγμα. Με έκανε να πιστέψω και πάλι στην ειλικρινή αγάπη για μία γυναίκα».








 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης