«Τζιχάντ Τours»: Εκδρομές και γαμήλια ταξίδια οργανώνει το Xαλιφάτο του ISIL!

«Τζιχάντ Τours»: Εκδρομές και γαμήλια ταξίδια οργανώνει το Xαλιφάτο του ISIL!

Δεν έχουν τον θεό τους οι τζιχαντιστές του ISIL (κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε), αφού όχι μόνο δημιούργησαν εν ριπή οφθαλμού το «χαλιφάτο» τους, αλλά πρόσφατα οργανώνουν με λεωφορεία εκδρομές και γαμήλια ταξίδια

«Τζιχάντ Τours»: Εκδρομές και γαμήλια ταξίδια οργανώνει το Xαλιφάτο του ISIL!
Ξεπερνά κάθε φαντασία, όχι μόνο η γρήγορη εξάπλωση του «χαλιφάτου» των τζιχαντιστών, που έχουν προσαρτήσει στο κρατίδιό τους περιοχές της βόρειας και ανατολικής Συρίας και τμήματα του βορείου και δυτικού Ιράκ, αλλά και η πρόσφατη δημιουργία «γραφείου ταξιδίων» με λεωφορεία που κάνουν δρομολόγια μέσα στην επικράτεια του «χαλιφάτου» και οργανώνουν και...γαμήλια ταξίδια!



Μπορεί να ακούγεται απίστευτο και όμως είναι αληθινό. Σύμφωνα με δύο ακτιβιστές, που για ευνόητους λόγους χρησιμοποίησαν ψευδώνυμα, οι τζιχαντιστές του Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκνταντί, έχουν στην διάθεσή τους λεωφορεία, στολισμένα με μαύρες σημαίες, που στο εσωτερικό τους ακούγονται τραγούδια των μαχητών, προς τέρψη των επιβατών!

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ακτιβιστών, που επικοινώνησαν τηλεφωνικά και μέσω Διαδικτύου με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), οι επιβάτες των λεωφορείων του ISIL είναι, είτε νιόπαντρα ζευγάρια τζιχαντιστών που κάνουν το ταξίδι του μέλιτος σε άλλη περιοχή του χαλιφάτου, είτε τζιχαντιστές που επιθυμούν να επισκεφθούν τους συγγενείς τους σε μέρη του Ιράκ που δεν βρίσκονται στην κατοχή του ISIL.
Κλείσιμο

Υπάρχουν όμως και τζιχαντιστές από διάφορα μέρη του κόσμου που δεν ομιλούν την γλώσσα των μαχητών και γι' αυτούς έχει προβλεφθεί η παρουσία μεταφραστή της αγγλικής γλώσσας μέσα στο λεωφορείο!

Τα λεωφορεία του «χαλιφάτου» κινούνται μόνο μέσα στα όρια του νεοσύστατου «κρατιδίου» και αναχωρούν κάθε Τετάρτη και Κυριακή από την περιοχή Tal Abyad, στα σύνορα της Συρίας με το Ιράκ για να καταλήξουν στην πόλη Ανμπάρ του Ιράκ. Οι επιβάτες δεν χρειάζεται να έχουν διαβατήρια, μπορούν να κατεβούν σε όποια πόλη επιθυμούν, αλλά θα πρέπει να φορούν ρούχα ανάλογα με το «dress code» των τζιχαντιστών.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το AFP ένας από τους ακτιβιστές που διαμένει στη Ράκα, (πόλη στη βόρεια Συρία και προπύργιο των τζιχαντιστών), ανέφερε ότι οι εκδρομές με τα λεωφορεία του ISIL άρχισαν τον περασμένο μήνα, αμέσως μετά την ανακήρυξη του «κρατιδίου» τους σε «χαλιφάτο» με την ονομασία IS (Ισλαμικό Κράτος). Η ίδια πηγή ανέφερε ότι οι τιμές των εισιτηρίων στα λεωφορεία ποικίλουν ανάλογα με τον προορισμό του κάθε επιβάτη. Μέσα στα λεωφορεία οι μαχητές δεν οπλοφορούν, αλλά υπαρχουν οχήματα που συνοδεύουν τα λεωφορεία μα τζιχαντιστές που φέρουν όπλα.

Ο ακτιβιστής, που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Hadi Salameh, δήλωσε ότι οι τζιχαντιστές που ταξιδεύουν στον μήνα του μέλιτος είναι πολύ ρομαντικοί άνθρωποι, αλλά δυστυχώς εξαιτίας του ισλαμικού νόμου τα νιόπαντρα ζευγάρια δεν μπορούν να καθίσουν δίπλα - δίπλα μέσα στα λεωφορεία... Οι άντρες κάθονται στα μπροστινά καθίσματα και οι γυναίκες στις πίσω σειρές!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης