Δείτε το «Vertigo» του Μέρντοχ στην Πολύαιγο

Δείτε το «Vertigo» του Μέρντοχ στην Πολύαιγο

Ο μεγιστάνας των Μέσων Ενημέρωσης, Rupert Murdoch, κάνει κρουαζιέρα στο Αιγαίο

Δείτε το «Vertigo» του Μέρντοχ στην Πολύαιγο
Από τη Μύκονο, στην Πάτμο και τώρα στην Πολύαιγο. Το «Vertigo», το σούπερ- γιοτ του Ruperd Murdoch, με το οποίο ο μεγιστάνας των Μέσων Ενημέρωσης κάνει τις... βόλτες του στο Αιγαίο, εθεάθη στο κυκλαδίτικο νησί (ανατολικά της Μήλου) και το protothema.gr ήταν εκεί.

Όπως φαίνεται ο 83χρονος Αυστραλός έχει «ερωτευτεί» την Ελλάδα, αφού δε λέει με τίποτα να αποχωριστεί τη θάλασσα του Αιγαίου. 



Προηγούμενος ιδιοκτήτης του δικάταρτου 70μετρου «Vertigo» (ίλιγγος) φημολογείται ότι ήταν ο αστέρας του Χόλιγουντ, Leonardo DiCaprio, από τον οποίο φέρεται να το αγόρασε ο Murdoch.
Κλείσιμο

H αξία του, του έβδομου μεγαλύτερου ιστιοπλοϊκού σκάφους στον κόσμο, εκτιμάται στα 80 εκατομμύρια δολάρια. Διαθέτει έξι καμπίνες, μία πισίνα, ένα γυμναστήριο και 11μελές πλήρωμα.

Το σκάφος έχει σχεδιαστεί από τον Philippe Briand, ενώ την εσωτερική διακόσμηση επιμελήθηκε ο Christian Liaigre.










Έχει μοντέρνες γραμμές στην γάστρα και είναι το πρώτο σκάφος αυτού του μεγέθους που έχει σχεδόν κάθετη πλώρη επιτρέποντας μεγαλύτερη μετατόπιση του νερού και σημαντική αύξηση στην ταχύτητα.

Ο Αυστραλός κροίσος διαθέτει άλλο ένα πολυτελές γιοτ, το Rosehearty, το οποίο μπορεί να νοικιάσει κανείς έναντι  $370.000 την εβδομάδα.

Στις αρχές Ιουλίου, ο φρεσκοχωρισμένος δισεκατομμυριούχος είχε εντοπιστεί από τους παπαράτσι να απολαμβάνει τις διακοπές με τους γιους του στη Μύκονο.

Στο ενδιάμεσο, ο ίδιος βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας με τη προσφορά εξαγοράς της Time Warner έναντι 80 δισ. δολ. Μία πρόταση, που απερρίφθη, αλλά, όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο ιδιοκτήτης της 20thFirst Century Fox σκοπεύει να επανέλθει δριμύτερος (αυξάνοντας την προσφορά έως και 40%), καθώς είναι αποφασισμένος να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την «αυτοκρατορία» του.



















 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης