Νότια Αφρική: Εννιάχρονος (ξανα)παντρεύτηκε γυναίκα 62 ετών!

Νότια Αφρική: Εννιάχρονος (ξανα)παντρεύτηκε γυναίκα 62 ετών!

Ο Saneie Masilela είναι μόλις εννέα ετών, αλλά παντρεύτηκε μια γυναίκα 53 χρόνια μεγαλύτερή του, επειδή, όπως ισχυρίζεται, έτσι τον διέταξαν οι πρόγονοί του...

Νότια Αφρική: Εννιάχρονος (ξανα)παντρεύτηκε γυναίκα 62 ετών!
Ο Saneie Masilela, από την πόλη Τσουάνε της Νοτίου Αφρικής, ίσως να είναι ο νεότερος γαμπρός στον κόσμο, αφού πέρυσι σε ηλικία οκτώ ετών παντρεύτηκε την τότε 61χρονη Helen Shabangu, μητέρα πέντε παιδιών και ήδη παντρεμένη με τον 67χρονο Alfred.

Κλείσιμο

 
Το κάπως  αταίριαστο ζευγάρι αντάλλαξε φέτος για δεύτερη φορά όρκους αιώνιας πίστης σε μια δεύτερη τελετή γάμου, καθώς η παράδοσή τους θέλει να γίνονται δύο τελετές γάμου, η μία στο σπίτι της νύφης και η άλλη στο σπίτι του γαμπρού. Ο δεύτερος γάμος έγινε στο σπίτι του εννιάχρονου και οι γονείς του έδωσαν δώρο στην νύφη 600 ευρώ και διέθεσαν το ποσό των 1.250 ευρώ για τα έξοδα του γάμου!



Η μητέρα του  ανήλικου γαμπρού δήλωσε στην ιστοσελίδα Buzzfeed ότι ο γιος της έλαβε εντολή από τους προγόνους του να παντρευτεί την 62χρονη και, αν δεν γινόταν ο γάμος θα μπορούσε να συμβεί μεγάλο κακό στην οικογένειά τους. Πάντως, η γυναίκα διευκρίνισε ότι το ζευγάρι δεν μένει μαζί και δεν έχει σεξουαλικές σχέσεις.

Ο μικρός Saneie τόνισε ότι είναι χαρούμενος που παντρεύτηκε την 62χρονη προκειμένου να ικανοποιήσει την επιθυμία των προγόνων του, αλλά θα εξακολουθήσει να πηγαίνει στο σχολείο, να μελετά σκληρά και όταν μεγαλώσει θα βρει σύζυγο στην ηλικία του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης