Τα επικρατέστερα επαγγέλματα του μέλλοντος στην Αυστραλία

Τα επικρατέστερα επαγγέλματα του μέλλοντος στην Αυστραλία

Στις εταιρίες εξόρυξης πετρελαίου και φυσικού αερίου οι περισσότερες δουλειές

Τα επικρατέστερα επαγγέλματα του μέλλοντος στην Αυστραλία
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, τα σκήπτρα από άποψη ζήτησης στην αγορά εργασίας της Αυστραλίας  α κατέχουν στο άμεσο μέλλον οι τομείς του φυσικού αέριου και των διαδικτυακών αγορών.

Τη μελέτη διεξήγαγε η IBISWorld, ερευνητική εταιρία που βασίζεται σε οικονομικά, δημογραφικά και κυβερνητικά δεδομένα για αναλύσεις στον τομέα των επιχειρήσεων και της αγοράς εργασίας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Νέος Κόσμος"
, "μέσα στα επόμενα 5 χρόνια, ο χώρος του πετρελαίου και του φυσικού αερίου εκτιμάται ότι θα προσφέρει τις καλύτερες επαγγελματικές προοπτικές. Η εξέλιξη της βιομηχανίας υπολογίζεται να παρουσιάσει άνοδο της τάξεως του 11% ετησίως, καθώς $200 εκατ. πρόκειται να διατεθούν σε σχετικά έργα. Η Αυστραλία μάλιστα αναμένεται να κερδίσει τον τίτλο του μεγαλύτερου εξαγωγέα υγροποιημένου αερίου παγκοσμίως μέχρι το τέλος της τρέχουσας δεκαετίας.

Ως δεύτερος δημοφιλής επαγγελματικός τομέας αναδεικνύονται οι διαδικτυακές αγορές με άνοιγμα στις θέσεις εργασίας σε κέντρα διανομής, στο χώρο διαμόρφωσης περιεχομένου ιστοσελίδων και στη διαχείριση συναλλαγών.
Κλείσιμο

Ακολουθούν στη συνέχεια τα επαγγέλματα στη μεταλλευτική δραστηριότητα, την προσχολική εκπαίδευση και την φροντίδα ηλικιωμένων.
Τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν στην επίσημη αναφορά της IBISWorld κάνουν λόγο για απώλεια θέσεων εργασίας ιδιαίτερα σε καταστήματα ενοικίασης DVD και στην αυτοκινητοβιομηχανία. Ακόμη, λιγότερες προβλέπεται να είναι οι επαγγελματικές ευκαιρίες στον τομέα των εκδόσεων και στην εμπορία υπολογιστών και λογισμικού"

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης