Γαλλία: Προεδρικό «χούφτωμα» του Ομπάμα στη βασίλισσα Ελισάβετ

Γαλλία: Προεδρικό «χούφτωμα» του Ομπάμα στη βασίλισσα Ελισάβετ

Άγγιξε τα βασιλικά οπίσθια ο Αμερικανός πρόεδρος ή πρόκειται για οφθαλμαπάτη;

Γαλλία: Προεδρικό «χούφτωμα» του Ομπάμα στη βασίλισσα Ελισάβετ

Μετά το… «χούφτωμα» της βασίλισσας Μαξίμα της Ολλανδίας από τον δήμαρχο της πόλης Άμστελβιν, Φρεντ ντε Γκράαφ, που προκάλεσε πάταγο, μία νέα επαφή τρίτου τύπου αναστατώνει τους χρήστες των τόπων κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή τη φορά «δράστης» είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, και… θύμα η βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς σύμφωνα με ενσταντανέ που κυκλοφόρησε ο πρώτος φαίνεται να πλησιάζει με το χέρι του τα βασιλικά οπίσθια της δεύτερης.

Κλείσιμο

Η σκηνή διαδραματίστηκε στην Νορμανδία κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την 70ή επέτειο της D-Day.

Παρότι το πιθανότερο είναι ο Ομπάμα να μην άγγιξε ποτέ την Ελισάβετ και να πρόκειται για φωτογραφική παραπλάνηση, καθώς αυτό θα σήμαινε ότι έχει παραβεί το πρωτόκολλο, και μόνο η ιδέα ότι θα μπορούσε να την έχει θωπεύσει ήταν αρκετή για να αναστατώσει το Διαδίκτυο.

Βέβαια, το ζεύγος Ομπάμα έχει και στο παρελθόν «σπάσει» το πρωτόκολλο, όταν η πρώτη κυρία των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στο Λονδίνο το 2009 είχε περάσει το χέρι της γύρω από την πλάτη της βασίλισσας σε μία εγκάρδια και φιλική αγκαλιά.


Τότε είχε ξεσπάσει πραγματικός σάλος με την κίνηση της Μισέλ Ομπάμα, όμως, τα βρετανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης εστίασαν στην άνεση της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία παρά το πρωτόκολλο ανταπέδωσε και αγκάλιασε την σύζυγο του προέδρου των ΗΠΑ από τη μέση.

 

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης