ΗΠΑ: Νεκρός 19χρονος από τέιζερ αστυνομικού

ΗΠΑ: Νεκρός 19χρονος από τέιζερ αστυνομικού

Ο νεαρός ήταν ασθενής σε νοσοκομείο και βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ την ώρα που οι αστυνομικές αρχές του επιτέθηκαν

ΗΠΑ: Νεκρός 19χρονος από τέιζερ αστυνομικού
Ένας 19χρονος από τη Βαλτιμόρη έχασε τη ζωή του έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από τέιζερ αστυνομικού.

Ο άτυχος άνδρας, του οποίου η ταυτότητα δεν έχει γίνει γνωστή, νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Καλός Σαμαρείτης της Βαλτιμόρης, όταν διαπληκτίστηκε με το προσωπικό ασφαλείας του νοσοκομείου, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία.

Σύμφωνα με το δίκτυο CBS όταν έφτασαν στο σημείο οι άνδρες των τοπικών αρχών, τον 19χρονο κρατούσαν πέντε φύλακες του νοσοκομείου και βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ.

Ο ένας από τους δύο αστυνομικούς έκανε χρήση του τέιζερ του, που προκαλεί ηλεκτροσόκ, ακινητοποιώντας τον νεαρό, ο οποίος στη συνέχεια έπεσε σε κώμα, ενώ αργότερα έγινε γνωστό πως ο ασθενής είχε καταναλώσει άγνωστη ποσότητα φαρμάκων.

Ο άτυχος νέος κατέληξε λίγες ημέρες από την επίθεση, παρότι οι αστυνομικοί υποστηρίζουν πως ανέπνεε όταν αποχώρησαν από το σημείο.
Κλείσιμο

«Δε γνωρίζαμε ότι έπεσε σε κώμα και πιθανώς να ήταν κλινικά νεκρός για αρκετές ημέρες μετά το περιστατικό», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Στο μεταξύ, έχει ξεκινήσει διενέργεια έρευνας για την υπόθεση, ενώ παραμένει άγνωστο πόσες φορές ο αστυνομικός έκανε χρήση του τέιζερ στον 19χρονο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης