Morabong: Ξανά στη σκηνή το... αγαπημένο συγκρότημα του Κιμ Γιονγκ Ουν

Morabong: Ξανά στη σκηνή το... αγαπημένο συγκρότημα του Κιμ Γιονγκ Ουν

Οι τέσσερις βασίλισσες της ποπ, με συντηρητικά σέξι ντύσιμο, κοντές φούστες -όχι όμως πολύ πάνω από το γόνατο- και μελωδικές φωνές, βρίσκεται και πάλι στη σκηνή

Morabong: Ξανά στη σκηνή το... αγαπημένο συγκρότημα του Κιμ Γιονγκ Ουν
Έπειτα από εξάμηνη απουσία από τη μουσική σκηνή, το αγαπημένο γυναικείο ποπ συγκρότημα του νεαρού ηγέτη της Βορείου Κορέας, επιστρέφει δριμύτερο.

Το "Moranbong", ένα από τα δημοφιλέστερα γυναικεία ποπ συγκροτήματα στην πατρίδα του Κιμ Γιονγκ Ουν έρχεται να διασκεδάσει το κοινό, κυρίως όμως τον άνθρωπο που του έδωσε πνοή.

Οι τέσσερις βασίλισσες της ποπ, με συντηρητικά σέξι ντύσιμο, κοντές φούστες, όχι όμως πολύ πάνω από το γόνατο, και μελωδικές φωνές, βρίσκεται και πάλι στη σκηνή.

Το μουσικό συγκρότημα, που είναι χάρμα οφθαλμών, καθώς οι κινήσεις των μελών γίνονται με απόλυτη ακρίβεια και άψογο συντονισμό, είναι δημιούργημα του ίδιου του προέδρου της Βορείου Κορέας.

Το "Moranbong" έλαβε σάρκα και οστά το 2012, στο πλαίσιο ενός... εκμοντερνισμού της χώρας, ώστε να συμβαδίζει με τις απαιτήσεις του νέου αιώνα.
Κλείσιμο
 
Τα ποπ τραγούδια που ακούγονται από τα κατακόκκινα χείλη των μελών του συγκροτήματος έχουν εθνικοπατριωτικό χαρακτήρα. Στην πραγματικότητα, κάθε τραγούδι είναι ένας ύμνος προς την πατρίδα του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Αναφέρουμε τους στίχους ενός εξ αυτών των τραγουδιών: "Ας μάθουμε για τη χώρα μας. Ο χρόνος περνάει χωρίς σταματημό, έτσι ας τον εκμεταλλευτούμε όσο μπορούμε καλύτερα. Ας μάθουμε για τη χώρα μας. Ας μάθουμε για το μέλλον μας. Ας δημιουργήσουμε έναν παράδεισο στο δρόμο μας. Ας μάθουμε για τη χώρα μας. Η γνώση είναι δύναμη. Ας είμαστε παθιασμένοι κι ας εξελίξουμε την επιστήμη και την τεχνολογία μας. Ας μάθουμε για τη χώρα μας. Ας μάθουμε για το μέλλον μας. Ας δημιουργήσουμε έναν παράδεισο στο δρόμο μας".

Αυτά θέλει να ακούει ο ηγέτης της Βορείου Κορέας και να οραματίζεται το μέλλον...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης