ΗΠΑ: Πυροβόλησε ανήλικο γιατί... του έκλεψε τη θέση στην ουρά!

ΗΠΑ: Πυροβόλησε ανήλικο γιατί... του έκλεψε τη θέση στην ουρά!

Ο δράστης δεν έχει ακόμη εντοπιστεί - Μια από τις σφαίρες βρήκε το 15χρονο στο πόδι - Στο σημείο προκλήθηκε πανικός

ΗΠΑ: Πυροβόλησε ανήλικο γιατί... του έκλεψε τη θέση στην ουρά!
Ένας 15χρονος πυροβολήθηκε στο πόδι από νεαρό άντρα που... θύμωσε όταν εντόπισε τον ανήλικο να προσπαθεί να του... κλέψει τη σειρά, προσπερνώντας και όλους τους υπόλοιπους μια τεράστιας ουράς που είχε σχηματιστεί μπροστά από πολυκατάστημα στο Μπρούκλιν.

Ειδικότερα, ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί από το προηγούμενο βράδυ, περίμενε το άνοιγμα του καταστήματος το Σάββατο το πρωί για να αγοράσει τα συλλεκτικά αθλητικά παπούτσια που είχε σχεδιάσει ο τραγουδιστής Kanye West για λογαριασμό μεγάλης εταιρίας.

Κλείσιμο
Ο νεαρός προσπάθησε να περάσει μπροστά από την ουρά για να προλάβει να προμηθευτεί τα παπούτσια πριν εξαντληθούν και τότε ο δράστης ο οποίος ακόμη δεν έχει ακόμη εντοπιστεί άρχισε να λογομαχεί μαζί του με αποτέλεσμα να βγάλει όπλο και να πυροβολήσει τέσσερις φορές. Μια από τις σφαίρες βρήκε το 15χρονο στο πόδι και στο σημείο προκλήθηκε πανικός. Ο δράστης εγκατέλειψε το σημείο ενώ το κατάστημα καθυστέρησε να ανοίξει εξαιτίας του περιστατικού. Ο νεαρός νοσηλεύεται με την κατάσταση του να μην κρίνεται σοβαρή και η Ασυνομία αναζητεί το δράστη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης