Λαβρόφ προς ΗΠΑ: Αντί να μας στέλνετε τελεσίγραφα, μαζέψτε την κυβέρνηση του Κιέβου

Λαβρόφ προς ΗΠΑ: Αντί να μας στέλνετε τελεσίγραφα, μαζέψτε την κυβέρνηση του Κιέβου

Από τα βέλη του Σεργκέι Λαβρόφ δεν ξέφυγε και η Ουκρανία την οποία κατηγόρησε ότι είτε δεν θέλουν είτε δεν μπορούν να ελέγξουν τους εξτρεμιστές που συνεχίζουν να διατηρούν τον έλεγχο της κατάστασης της χώρας

France Telecom και Vodafone vs Apple και Google
Lavrov to U.S.: Instead of ultimates, get Kiev's government in check
Επίθεση στις ΗΠΑ για τη νέα όξυνση στις ανατολικές επαρχίες της Ουκρανίας παρά τη συμφωνία της Γενεύης εξαπέλυσε τη Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ.

Αντί να μας στέλνουν τελεσίγραφα, οι ΗΠΑ θα πρέπει να πάρουν την ευθύνη για αυτούς που έβαλαν στην εξουσία στο Κίεβο, ανέφερε ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας.

Από τα βέλη του Σεργκέι Λαβρόφ δεν ξέφυγε και η Ουκρανία την οποία κατηγόρησε ότι είτε δεν θέλουν είτε δεν μπορούν να ελέγξουν τους εξτρεμιστές που συνεχίζουν να διατηρούν τον έλεγχο της κατάστασης της χώρας.

«Δεν έκαναν τίποτα για να μην βαθύνει η κρίση» συμπλήρωσε ο Λαβρόφ ο οποίος τόνισε ότι το Κίεβο παραβίασε τη συμφωνία της 17ης Απριλίου που υπέγραψαν Ρωσία, ΗΠΑ, Ουκρανία και ΕΕ προσθέτοντας ότι η Ουκρανική κυβέρνηση δεν έκανε κανένα βήμα για τον αφοπλισμό ένοπλων ομάδων όπως - κυρίως - ο Δεξιός Τομέας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης