«Στημένο» από τη Ρωσία το επεισόδιο στο Σλαβιάνσκ, λένε οι ουκρανικές αρχές

«Στημένο» από τη Ρωσία το επεισόδιο στο Σλαβιάνσκ, λένε οι ουκρανικές αρχές

Η περιοχή αυτή είναι η πιο επικίνδυνη της Ουκρανίας «λόγω της παρουσίας στην πόλη ξένων σαμποτέρ και παράνομων ένοπλων ομάδων», υποστηρίζει το υπουργείο Εσωτερικών

Η ντροπή μιας Αθήνας που σκοτώνει παιδιά και όνειρα
«Στημένο» από τη Ρωσία το επεισόδιο στο Σλαβιάνσκ, λένε οι ουκρανικές αρχές
Στημένο από τη Μόσχα χαρακτήρισαν το αιματηρό επεισόδιο με τους συνολικά έξι νεκρούς στο Σλαβιάνσκ το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου η ουκρανική αστυνομία και η ουκρανική υπηρεσία πληροφοριών.

«Ένοπλοι παραβάτες του νόμου και σαμποτέρ που τρομοκρατούν τον τοπικό πληθυσμό γύρω από το Σλαβιάνσκ… κατέφυγαν σε μια κυνική πρόκληση» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Υπηρεσία Κρατικής Ασφαλείας SBU.

Καμια άλλη ομάδα δεν ήταν παρούσα «παρά εκείνη των σαμποτέρ που τρομοκρατούν και των εγκληματικών μορφών, τους οποίους στηρίζουν και στους οποίους παρέχουν όπλα οι αξιωματούχοι της ρωσικής GRU» της ρωσικής στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών, προσέθεσε η SBU.

Από την πλευρά του το υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας, στο οποίο υπάγεται η λειτουργία της αστυνομίας, ανέφερε ότι καμια από τις δυνάμεις του δεν πραγματοποίησε μια επιχείρηση το βράδυ του Σαββάτου στο Σλαβιάνσκ, το οποίο περιέγραψε ως «την πλέον επικίνδυνη περιοχή στην Ουκρανία λόγω της παρουσίας στην πόλη ξένων σαμποτέρ και παράνομων ένοπλων ομάδων».

Την ίδια στιγμή, προσέθεσε, «δεν μπορεί κανείς παρά να υποψιασθεί βλέποντας την ταχύτητα με την οποία τα τηλεοπτικά συνεργεία από τα ρωσικά τηλεοπτικά δίκτυα εμφανίστηκαν στο σημείο των πυροβολισμών…»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης