Φωτογραφίες: Το BBC μέσα στο παλάτι του Γιανουκόβιτς!

Φωτογραφίες: Το BBC μέσα στο παλάτι του Γιανουκόβιτς!

Το σπίτι – σύμβολο της διαφθοράς - στα χέρια των διαδηλωτών - Γκαράζ γεμάτο πολυτελέστατα αυτοκίνητα, γήπεδο γκολφ, θήκη για μπαστούνια του γκολφ με κεντημένο πάνω της το όνομα του Γιανουκόβιτς, τουαλέτες να ντρέπεσαι να τις κοιτάξεις...

Φωτογραφίες: Το BBC μέσα στο παλάτι του Γιανουκόβιτς!
Κάποτε, η έπαυλη του Βίκτορ Γιανουκόβιτς στη Mezhyhirya, μια ώρα έξω από το Κίεβο ήταν ένας από τους καλύτερα φυλασσόμενους χώρους στην Ουκρανία. Αυτό συνέβαινε... μέχρι χθες!

Οι χιλιάδες διαδηλωτές που μπήκαν το Σάββατο στο σπίτι του Βίκτορ Γιανουκόβιτς συνάντησαν απίστευτη χλιδή και πολυτέλεια που τους εξόργισε ακόμη περισσότερο.



Το σπίτι που ο Ουκρανός πρόεδρος κράτησε μακριά από τα βλέμματα του λαού για σχεδόν μια δεκαετία αποκαλύφθηκε σε όλο του το μεγαλείο!
Κλείσιμο

Τα μεγαλύτερα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία – BBC, Reuters, Daily Mail – περιγράφουν με κάθε λεπτομέρεια το σπίτι – σύμβολο της διαφθοράς, φιλοξενώντας πλούσιο φωτογραφικό υλικό. 




Σε μια έκταση 140 εκταρίων, σύμφωνα με την «Daily Mail», ο Γιανουκόβιτς είχε χτίσει έναν μικρό, πολυτελέστατο «παράδεισο» με ζωολογικό κήπο, ελικοδρόμιο,  γήπεδο γκολ, ρυάκια, δέντρα, χρυσές τουαλέτες και πόμολα...

Οι διαδηλωτές που έφτασαν στην προεδρική κατοικία, πολύ από τους οποίους αμείβονται και τον κατώτατο μισθό των σχεδόν 360€ το μήνα, δε μπορούσαν να πιστέψουν αυτά που έβλεπαν. 




Γκαράζ γεμάτο πολυτελέστατα αυτοκίνητα, γήπεδο γκολφ, θήκη για μπαστούνια του γκολφ με κεντημένο πάνω της το όνομα του Γιανουκόβιτς, τουαλέτες να ντρέπεσαι να τις κοιτάξεις, παγόνια... 

Με απόφαση του νέου προέδρου της Ουκρανίας, η κατοικία περιήλθε στο κράτος.



























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης