Ιρλανδία: Σκότωσε και ακρωτηρίασε 39χρονο για μια παρτίδα σκάκι!

Ιρλανδία: Σκότωσε και ακρωτηρίασε 39χρονο για μια παρτίδα σκάκι!

Το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι και είχε χτυπηθεί πολλές φορές στο κεφάλι με βαράκι - Υπάρχει περίπτωση ο θύτης να έφαγε τον πνεύμονα του θύματος 

Ιρλανδία: Σκότωσε και ακρωτηρίασε 39χρονο για μια παρτίδα σκάκι!
Έχουν σοκαριστεί μέχρι και οι αστυνομικοί που επιλήφθηκαν ενός φρικιαστικού εγκλήματος που έλαβε χώρα στην Ιρλανδία. Ένας 34χρονος ένοικος από την Ιταλία, που ζούσε στο Δουβλίνο, σκότωσε και ακρωτηρίασε τον 39χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού στο οποίο έμενε, ενώ ενδέχεται να έφαγε και όργανο του θύματος, μετά από καβγά που είχαν για μια παρτίδα σκάκι.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος Σαβέριο Μπελάντε που κατάγεται από το Παλέρμο της Σικελίας και εργαζόταν στο Δουβλίνο, ομολόγησε ότι σκότωσε τον 39χρονο Τομ Ο Γκόρμαν, ιδιοκτήτη του σπιτιού που νοίκιαζε. Το πτώμα του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε ακρωτηριασμένο στην οικία του, στο προάστιο Κάσλνοκ, στο βόρειο τμήμα της ιρλανδικής πρωτεύουσας. Το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι και είχε χτυπηθεί πολλές φορές στο κεφάλι με βαράκι.
Μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί αν το θύμα ήταν ήδη νεκρό όταν ακρωτηριάστηκε.
Οι αστυνομικοί που εντόπισαν το πτώμα, σοκαρίστηκαν σε τέτοιο βαθμό που ενδέχεται να χρειαστούν βοήθεια από ειδικούς, σημειώνει ο Irish Independent.
Ο 34χρονος Μπελάντε δήλωσε ένοχος και επιθυμεί να εκπροσωπήσει ο ίδιος τον εαυτό του στο δικαστήριο.

Τις αρχές φέρεται να τις ειδοποίησε ο ίδιος ο δράστης, τηλεφωνώντας στα επείγοντα την Κυριακή. Εκτιμάται ότι η φρικτή δολοφονία έλαβε χώρα στις 11 ή στις 12 Ιανουαρίου. Ο 34χρονος θα υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση, ενώ εκτιμάται ότι η αφορμή για το ειδεχθές έγκλημα ήταν ένας καβγάς για μια παρτίδα σκάκι.

Κλείσιμο
Αυτό που σοκάρει περισσότερο είναι πως σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο ένας πνεύμονας είχε αφαιρεθεί και δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής, σύμφωνα με όσα αναφέρει πηγή που δεν κατονομάζεται, ενώ υπάρ4χουν υποψίες πως ίσως τον πνεύμονα να έχει... φάει ο 34χρονος Μπελάντε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης